|
Příspěvky uživatele - 204.208
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008 Už se těším i na ty pampelišky, jetel a houby - jen když nebude mrznout. Daniela. | | Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008 Dito, díky za zprávu (už jsem si to přečetla) a jsem moc ráda – OPRAVDU!!! Tak přeji vašim kapříkům hodně zdraví. A s těmi zmrzlíky, si myslím, že to bude pravda. Pamatujete, jak to bylo předloni? Také zmrzlíci nebyli a já jsem to tehdy riskla... celý příspěvek > | |
| | A plavou a plavou, 2.5.2008 Dito, musím Vám tedy napsat, že ti vaši kapři jsou pěkní lenoši a asi jste je moc rozmazlila! Třeba chtěli zazpívat písničku, jako například zpívali Křemílek s Vochomůrkou : "Vstávej semínko, hola lá, bude z tebe fiala"...... celý příspěvek > | | pivoňka - kvetení, 2.5.2008 Ten můj výraz "nejvhodnější " opravdu nebyl správně zvolen. Chtěla jsem napsat nejzašší (chybička se vloudila). Vždycky jsem přesazovala pivoňky v době, kdy ještě byly v takzvaném vegetačním klidu. ... celý příspěvek > | | Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008 Já jsem pro! Kolik svíček mám zapálit?? Daniela. | | Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008 Já už jsem také nechala truhlíky venku na stálo. Už mne nebavilo to každý večer uklízet, ale teplotu hlídám i nadále. Zdravím - Daniela. | | jarovizace kedlubny, 2.5.2008 Záleží na tom, co máte za kedlubny. Já už mám 10 dní na záhonech giganty. Sadbu jsem přesadila ze skleníku a jsou v pohodě. Zdravím - Daniela. | | mám na zahradě hady - co s nimi?, 2.5.2008 Ani se vašim psům nedivím, já bych zdrhla také! Ale napadlo mne, že bych přivázala stará CD na nějaké kovové tyčky a jak by jimi házel vítr, tak by to ty zmije mohlo vyplašit. Já si takhle vypomáhám proti různým vetřelcům na zahradě... celý příspěvek > | | Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008 Vy jste tedy dobrák! Mezi diskutujícími jsou tu i lékaři a jiní odborníci, ale jen vy si troufnete určit diagnozu ze židle od PC nadálku. I to už o vás vypovídá své... Daniela. | | pivoňka, 2.5.2008 Máte pravdu, že podle odborné literatury by se pivoňky měly přesazovat v srpnu. Já jsem již několikrát, kvůli zahradním úpravám a výběhu pro psy, přesazovala pivoňky v březnu, nejpozději v dubnu - podle počasí. Pokud jsem dodržela rady,... celý příspěvek > | |
| | A neplavou a neplavou, 1.5.2008 Dito, zapomněla jste nám napsat, jak to dopadlo. Už plavou? Zdravím - Daniela. | | Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008 Ta vosa mohla být infikovaná, ale opravdu nemohu soudit, protože - jak jsem již psala, nejsem lékař. Daniela. | | Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008 Nejsem lékař a proto nemohu posuzovat, zda paní 66.41 brala ty správné léky. Každopádně jsou tu dvě věci. Za prvé, ta paní nemůže za to, co jí lékař naordinoval a protože sama není lékařka, tak v důvěře k lékařům ty léky brala, tak... celý příspěvek > | | Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008 Ten, kdo to v životě nezažil, nic nepochopí a dokud to nezažije na vlastní kůži, tak všichni ostatní jsou... Zdravím - Daniela. | | rosení květin, 1.5.2008 Ze všeho nejlepší je dešťovka. | |
|
|
|
|