Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008
Už se těším i na ty pampelišky, jetel a houby - jen když nebude mrznout.  Daniela.
Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008
Dito, díky za zprávu (už jsem si to přečetla) a jsem moc ráda – OPRAVDU!!! Tak přeji vašim kapříkům hodně zdraví. A s těmi zmrzlíky, si myslím, že to bude pravda. Pamatujete, jak to bylo předloni? Také zmrzlíci nebyli a já jsem to tehdy riskla... celý příspěvek >
A plavou a plavou, 2.5.2008
Dito, musím Vám tedy napsat, že ti vaši kapři jsou pěkní lenoši a asi jste je moc rozmazlila!  Třeba chtěli zazpívat písničku,  jako například zpívali Křemílek s Vochomůrkou :  "Vstávej semínko, hola lá, bude z tebe fiala"...... celý příspěvek >
pivoňka - kvetení, 2.5.2008
Ten můj výraz   "nejvhodnější "   opravdu nebyl správně zvolen.  Chtěla jsem napsat nejzašší (chybička se vloudila).  Vždycky jsem přesazovala pivoňky v době, kdy ještě byly v takzvaném vegetačním klidu. ... celý příspěvek >
Já jsem pro! Kolik svíček mám zapálit??  Daniela.
Já už jsem také nechala truhlíky venku na stálo.  Už mne nebavilo to každý večer uklízet, ale teplotu hlídám i nadále.  Zdravím - Daniela.
jarovizace kedlubny, 2.5.2008
Záleží na tom, co máte za kedlubny. Já už mám 10 dní na záhonech giganty.  Sadbu jsem přesadila ze skleníku a jsou v pohodě.  Zdravím - Daniela.
mám na zahradě hady - co s nimi?, 2.5.2008
Ani se vašim psům nedivím, já bych zdrhla také!   Ale napadlo mne, že bych přivázala stará CD na nějaké kovové tyčky a jak by jimi házel vítr, tak by to ty zmije mohlo vyplašit.  Já si takhle vypomáhám proti různým vetřelcům na zahradě... celý příspěvek >
Pampelišky, jetel, houby, 2.5.2008
Vy jste tedy dobrák! Mezi diskutujícími jsou tu i lékaři a jiní odborníci, ale jen vy si troufnete určit diagnozu ze židle od PC nadálku.  I to už o vás vypovídá své...    Daniela.
pivoňka, 2.5.2008
Máte pravdu, že podle odborné literatury by se pivoňky měly přesazovat v srpnu.  Já jsem již několikrát, kvůli zahradním úpravám a výběhu pro psy, přesazovala pivoňky v březnu, nejpozději v dubnu - podle počasí.  Pokud jsem dodržela rady,... celý příspěvek >
A neplavou a neplavou, 1.5.2008
Dito, zapomněla jste nám napsat, jak to dopadlo.  Už plavou?  Zdravím - Daniela.
Pampelišky, jetel, houby, 1.5.2008
Ta vosa mohla být infikovaná, ale opravdu nemohu soudit, protože - jak jsem již psala, nejsem lékař. Daniela.
Nejsem lékař a proto nemohu posuzovat, zda paní   66.41 brala ty správné léky. Každopádně jsou tu dvě věci.  Za prvé, ta paní nemůže za to, co jí lékař naordinoval a protože sama není lékařka, tak v důvěře k lékařům ty léky brala, tak... celý příspěvek >
Ten, kdo to v životě nezažil, nic nepochopí a dokud to nezažije na vlastní kůži, tak všichni ostatní jsou...    Zdravím - Daniela.
rosení květin, 1.5.2008
Ze všeho nejlepší je dešťovka.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika