|
Příspěvky uživatele - 204.208
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
amatérská výsadba - špatně?, 5.5.2008 Šípkové růže nařízkujete stejně jako ostatní růže. Po odkvětu se růže odstřihne, minimálně na 5 oček, 3 do země, 2 nahoru- kolmo, přikryje se odříznutou petlahví (já dávám vše, co řízkuji do skleníku) a nezapomeňte hodně zalévat. Na jaře je... celý příspěvek > | | zničená levandule, 5.5.2008 Já osobně si myslím, že pokud provedete sestřih rozumně, že se nic nestane, já jsem jednu levanduli také stříhala až nyní. Daniela. | |
| | amatérská výsadba - špatně?, 5.5.2008 Dřišťál i hlohyně by jistě splnily svůj úkol v tom, že jsou trnité a to už by si pak nějaký zajoch rozmyslel, aby si nepoškrábal čenich. Možná by bylo hezké to i nakombinovat a vložit mezi to i nějaký keřík šípkových růží. Měl byste to... celý příspěvek > | | Skalka mezi dva jehličnany, 5.5.2008 Ahoj orvaný čmeláčku Marcelko K, vydržte!!! My jsme měli něco podobného, když jsme před šesti lety koupili dům s pozemkem. Všude byl beton a aby pan domácí nemusel sekat trávu, tak na polovině pozemku byl navezený štěrk. ... celý příspěvek > | | zničená levandule, 4.5.2008 Kočičky se asi chtěly navonět... Odborníci doporučují levanduli každým rokem v březnu seříznout, získá tím pevnější tvar a bohatší květenství. Já jí vždycky seřezávám na jaře a docela jí to svědčí. Být vámi, tak bych jí ztvarovala a... celý příspěvek > | | amatérská výsadba - špatně?, 4.5.2008 Já bych to asi kombinovala se zlatým deštěm, který je nenáročný a dá se také dobře tvarovat. Ale záleží na vkusu každého, jak se rozhodne. Zdravím - Daniela. | | amatérská výsadba - špatně?, 4.5.2008 Habr má dobrou schopnost regenerace. Špatný střih bych vůbec neřešila, nechala bych ho, on doroste.
Při výsadbě nového živého plotu z habru se doporučuje dát 4 sazenice na jeden metr. Pokud jste dali sazenice 20 cm od sebe, tak se vůbec nic... celý příspěvek > | | Jste také fandové do bylinek?, 4.5.2008 Stačí pár rozemletých usušených skořápek od vajíček a přihrnout k rostlině. Zdravím - Daniela. | | vysoká canna, 4.5.2008 Canna dorůstá do výšky až 1,50 m. Co máte za druh se dá těžko určit - existuje víc druhů. Pokud máte dvoumetrový exemplář, tak si blahopřejte, já jsem tak vysokou cannu ještě neviděla. Zdravím - Daniela. | | kolik stojí potažení lehátka?, 4.5.2008 Já se omlouvám, že odpovídám až nyní (byli jsme na výletě). Tu potahovou látku jsem šila režnou nití s pomocí náprstku a kleštiček. Občas totiž ta jehla uvízla v té látce, tak jsem ji vytáhla kleštičkami. Bylo to pracné, ale výsledek ujde -... celý příspěvek > | |
| | kolik stojí potažení lehátka?, 3.5.2008 Hráběnko, pokud jste trochu šikovná a to si myslím, že určitě ano , tak si je potáhněte sama. V řempu prodávají různé potahové látky na tyto účely a to ušití to nedá takovou práci. Já jsem před časem potahovala... celý příspěvek > | | šeřík, 3.5.2008 Šeřík se dá tvarovat a stříhat stejně, jako živý plot. Suché odkvetlé květy se mohou odstraňovat. Šeřík nesnáší příliš kyselou a přemokřenou půdu, spíš vydrží sucho. Sousedé mají šeříkové keře na hranici s námi a vůbec o ně... celý příspěvek > | | Pampelišky, jetel, houby, 3.5.2008 Tibetští teriéři jsou také moc krásní psi! To, že máte hned čtyři vás opravdu obdivuji. Uhlídat na zahradě ty dva úplně stačí. Taky sežerou na co přijdou? Myslím tím kytičky (hlavně ty, co kvetou), včera mi i... celý příspěvek > | | Pampelišky, jetel, houby, 3.5.2008 U nás se usídlila také žába. Psi, ani kočky jí neubližují, jen ji stále očuchávají, ale žábě to nijak nevadí. Dokonce jsme ji už párkrát vylovili z bazénu, odnesli na louku a zase se objevila znova. Myslíme si, že je to stále ta... celý příspěvek > | | Kdy s truhlíky ven?, 2.5.2008 Hlavně, že nemáte polámané nožičky (ručičky), koště se koupí nové! Svíčky raději dvě a k tomu nějaké babské zaklínadlo - kdyby to tak chtělo pomoci. Pánové si asi myslí, že nám přeskočilo, ale vždycky, když začne svítit sluníčko, tak mám... celý příspěvek > | |
|
|
|
|