Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
voda v bazénu, 7.6.2008
1) bych vyprala filtr,   2) bych použila chloršok,   3) teprve po 24 hodinách bych použila flokulant,   4) po dalších 24 hodinách bych vysavačem ze dna vysála případné usazeniny.  Voda pak musí být průzračná. ... celý příspěvek >
pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 7.6.2008
On je to trochu problém. My potřebujeme psy dva - kvůli ochraně objektu. Také kvůli tomu, že jednomu by bylo smutno a dva psi si spolu úžasně vyhrají.  Chtěli jsme původně dvě feny, ale v chovné stanici nám řekli, že feny jsou dost žárlivé a v... celý příspěvek >
Surfinie - našedlé listy, 7.6.2008
Ahoj Mílo, mě se udělalo něco podobného na jednom truhlíku muškátů. Je pro mě záhadou, že ostatní truhlíky jsou v pořádku.  Zřejmě se jedná o nějakou houbovou chorobu přenesenou hmyzem.  Postříkala jsem celý truhlík sulikolem a je to v... celý příspěvek >
rostliny proti hmyzu, 6.6.2008
Plectranthus forsteri - moud Forsterův (molice)
pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 6.6.2008 Obsahuje fotku
My máme dva tibeťany a všechny tyto  "radosti"  také známe.  Ten starší už z toho vyrostl a uklidnil se, ale ten mladší stále potřebuje něco okusovat.  Kdybych měla vyjmenovat, co všechno okousali, tak by mi nestačil... celý příspěvek >
rostliny proti hmyzu, 6.6.2008
Pokud nemáte zahrádku, můžete molici pěstovat i jako domácí květinku. Jen je lepší ji na koncích výhonů zaštipovat, ona pak zahoustne a je hezčí. Ty zaštípnuté kousky zabalte do ubrousku, nebo plátýnka a dejte do šatníku mezi šaty. ... celý příspěvek >
rostliny proti hmyzu, 4.6.2008
Mluvili jsme o rostlinách proti hmyzu,  tedy molice je polokeř s rychle rostoucími až dva metry dlouhými výhony trpce vonícími. Listy molice při doteku vydávají "kostelní" vůni (také se jí říká kadidlový keř) a má schopnost odpuzovat... celý příspěvek >
Hojivo Travin, 4.6.2008
To už tam máte tolik plevele, že už potřebujete travin?  Pokud je to jen kvůli přihnojení, tak bych volila raději klasická hnojiva na trávníky.  Zdravím - Daniela.
Škůdci na listnáčích, 4.6.2008
Marie a viděla jste toho brouka?  Našla jsem, že zlatohlávci se živí pylem, nektarem, zralými plody, larvy zpráchnivělým dřevem a odumřelými kořeny rostlin.  O listech tam nic nepíší.  Kdybyste měla fotku, tak by se to dalo určit... celý příspěvek >
chlubím se, 4.6.2008
Postřikovač je v tomto případě zbytečný a zdlouhavá práce.  Chrstnout vodu z umyvadla je opravdu rychlejší a protože si ruce umývám několikrát za den, tak se bohatě dostane na všechny kytičky.  Zdravím - Daniela.
pohnojil jsem jahody a, 4.6.2008
Buďte v klídku, jsem na tom stejně  .  Jahody jsou pod listy, jsou pěkné a spokojeně dozrávají.     Zdravím - Daniela.
Difenbachie se uzdravila, 4.6.2008
Ahojky Micuko, to je milé, děkuji!  Člověk musí hledat tu nejlepší cestu a když se to podaří, tak má o to větší radost.    A také jsem ráda, že se o svoji radost mohu podělit s ostatními.   Zdravím - Daniela.
Škůdci = vyčerpaná půda?, 4.6.2008
To bude nějaký blábol, nesmíte všemu věřit!    Daniela.
Co je to za kytičku?, 4.6.2008 Obsahuje fotku
Dostala jsem od kamarádky tuto kytičku a nevím, jak se jmenuje.  Má sametové lístky i květy. Jestli ji někdo zná, poradíte mi, jak o ni pečovat - co má ráda?  Děkuji,  zdravím - Daniela.
Choroba sazenic rajčat při předpěstování, 3.6.2008
Tak nezoufejte! Třeba najdete něco na této adrese:   https://www.zahradaweb.cz/projekt/clanek.asp?pid=2&cid=2987 Držím Vám palečky!    Daniela.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika