Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 16.6.2008
Máte moc krásné pejsky a i když jsou to někdy bestie, stejně jako ti naši, tak jsou a zůstanou našimi chlupatými miláčky.  To, co se nedá ohradit, máme stejně jako vy rozcupované a ohlodané, včetně dodávky, která parkuje na dvoře.  Většinou... celý příspěvek >
Mšice na růžích, 16.6.2008 Obsahuje fotku
Ahojky Micuko, já pirimor také znám, ale sáhla jsem po tom, co jsem měla doma. Dokonce jsem tu ten mospilan měla už asi čtyři roky, tak jsem ani nevěděla, jestli nepominula účinnost. Jsem ráda, že mšice jsou pryč. Až rozkvetou jiřinky, tak pošlu... celý příspěvek >
O jaký druh rostliny se jedná?, 16.6.2008
Pro hosta 186.98  -  máte pravdu, že tento dotaz se tu vyskytuje znovu a znovu.  Bude to tím, že sem přicházejí noví a noví lidé.  Není takový problém jim znovu a znovu odpovídat.   Daniela.
O jaký druh rostliny se jedná?, 16.6.2008
Bylo by lépe uvádět zároveň i české názvy - já tomu říkám pryšec, někdo gumovník.   Je to nenáročná rostlinka, která se má množit tím způsobem, že se dá do vody vykořenit.  Já jednoduše ušmiknu pár kousků a zapíchnu je rovnou do... celý příspěvek >
Kdy stříhat, 15.6.2008
Weigelie se má stříhat až po odkvětu (asi o třetinu), protože květy se tvoří na loňských větvičkách. Pokud rostlinu po odkvětu zbavíte starších větví, podnítí se tím tvorba nových větví a bude více kvést v dalším roce.  Čím víc rostlinu... celý příspěvek >
Mšice všude, 15.6.2008
Ať je to, jak je to, s řazením příspěvků,  musím vám všem napsat, že tolik mšic, jako v letošním roce jsem nikdy na zahradě neměla!  Nevím, čím je to způsobeno, jestli mírnou zimou, nebo příhodným současným počasím. Každopádně to je velmi... celý příspěvek >
roubované okurky - růst plodů, 14.6.2008
Když nemohu spát, internet je můj kamarád...  Ještě jsem Vám zapomněla napsat, že ta plíseň napadá všechny okurky, ať jsou roubované, či obyčejné. Co se dá dělat? - vyhlásíme jí boj!! Zdravím - Daniela.
roubované okurky - růst plodů, 14.6.2008
Špičky malých plodů salátových okurek často napadá plíseň šedá. Hostitelem této plísně jsou zbytky okvětí, které za vlhka poskytují pro tuto chorobu ideální podmínky. Proti plísni šedé můžeme použít např. ROVRAL 50 WP nebo ROVRAL FLO. Je nutné... celý příspěvek >
pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 13.6.2008
My chodíme na procházky se psy denně a věnujeme se jim stále, protože pracujeme doma. Několikrát za den je cvičíme a hrajeme si s nimi  - nepomáhá to.  Ta štěňata se prostě musí tímto způsobem vyřádit a něco občas okousat, ať je to malá... celý příspěvek >
okurky, 13.6.2008
V obchodě Vás sazeničky na nakládačky vyjdou tak draho, že se pak víc vyplatí si těch pár kilo koupit a ne je pěstovat.  Zdravím - Daniela.
Postavy (figuríny), 13.6.2008
Polystyren.
Tuje Smaragd, 12.6.2008
Lenko,  problém mezi těmito dvěmi thůjemi je v růstu. Thůje plicata Excelsa roste rychle a Smaragd dost pomalu. Během dvou let budete mít živý plot jako vlnovku. Pokud budete plot zastříhavat podle výšky Smaragdů,  zanikne efekt... celý příspěvek >
chlubím se, 12.6.2008
Ilčo, to také nemá chybu!  Opravdu krásné!!!  Jak tak koukám, tak se budu muset víc věnovat i kytičkám, abych se také měla čím pochlubit.   Já se víc věnuji té zelenině, ale krom žaludku bych také měla potěšit i oko,... celý příspěvek >
chlubím se, 12.6.2008
To nepotřebuje komentář - prostě PARÁDA!!!    Zdravím - Daniela.
Rajčata - více vrcholů, 12.6.2008
Já nechávám každoročně vrcholy dva a vždycky mi dozrají všechny plody. Je to asi tím, že máme kvalitní půdu a pod sazenice při výsadbě dávám rozleželý hnůj a navrch kolem kompost, takže mají víc živin.  Zdravím - Daniela.
Další diskuze:  5152535455>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika