Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
můj úspěch v mém pokojíku, 28.6.2008
Ten květ je moc krásný, ale nic mi to neříká.  Nebyl by český název?  Díky - Daniela.
jaký živý plot, 28.6.2008
Thůje smaragd jsou sice krásné, ale pomalu rostou  (už jsem to psala v jiném příspěvku).  To, že někdo nemá rád thůje - ať jsou to jakékoliv, neznamená, že si je nemůžete vysadit vy.  Každý ať si zasadí, co se mu líbí! Zdravím -... celý příspěvek >
Rajčata zničená od krup, 27.6.2008
Ahoj Dano, nezoufejte, už jsem to včera psala v jiném příspěvku.  Přesně toto samé nás už jednou potkalo. Ostříhala jsem všechno pomlácené a nechala jsem to přírodě. Rajčata znovu vyrašila, i když některým zbyl jen pahýl a rostla dál. Jen jsme... celý příspěvek >
co je to - líčidlo, 27.6.2008
Děkuji pane Josefe. Daniela.
Pochlubte se svými altány, 27.6.2008
Stando a není to škoda zbourat?  Ten altán je moc pěkný (co bych za něj dala) a je pěkně zasazený do zeleně.  Já bych to tedy nebourala!  Zdravím - Daniela.
Pnoucí růže Sympatie, 27.6.2008
Radko, ta je opravdu moc pěkná. Na to, že je tak mladá, je už pěkně košatá. Asi je to Vaší dobrou péčí.  Tak ať dál pěkně kvete a dělá Vám radost!  Zdravím - Daniela.
co je to, 26.6.2008 Obsahuje fotku
Miroslave, myslíte, že je to tato rostlina?  Já jsem jí vloni vyfotila na procházce, protože mě zaujala, ale nevěděla jsem, co je to zač. Zdravím - Daniela.
Kočka ničí mou práci?, 26.6.2008
Kočka nám pomáhá v práci - to je fakt, protože kdykoliv, cokoliv dělám na zahradě, tak všechny kočky sedí a pozorují mě.  Občas opět vypadám jako cvok. Kočky totiž nejsou vidět, protože jsou schované za zídkou a já si s nimi... celý příspěvek >
skvoři, 26.6.2008
Na internetu jsem našla, jak vyrobit lapače na škvory: Lapače škvorů - Přemnožení škvoři často poškozují rostliny jiřinek. Snadno je polapíme do doma připravených pastí, pro jejichž přípravu použijeme květináč o průměru asi 10 cm, který nasadíme... celý příspěvek >
Odpůrci koček z nás asi radost nemají, že?!!     Luci, když jste psala, že jste vykrmili ježečka - slyšela jsem, že ježci mají blechy ? Jak jste to vyřešili?  D.
Ahojky Micuko, blíží se půlnoc - přišla moje hodina... Obdivovala jsem Vašeho kocoura. My máme bohužel stále mourovaté, nebo černé kočičky, protože naše kočka kamarádí jen s černými kocoury. Nechápu to, protože sem za ní chodí různí fešáci (bílí,... celý příspěvek >
co s angreštem?, 26.6.2008
Angrešt má sice malé nároky na půdu, ale zásoba živin se jednou vyčerpá a bude třeba ji doplnit přihnojením. Také potřebuje dostatečnou zálivku a každým rokem zjara provést zmlazovací řez - odstranit staré výhony a na keřích ponechat jen ty... celý příspěvek >
Spoušť po kroupách, 26.6.2008
Ahoj Lucko,  před lety, když jsem ještě měla zahrádku v zahrádkářské kolonii, se mi stalo něco podobného.  Kroupy rozsekaly úplně všechno - nejen kytičky, ale i zeleninu.  Na radu souseda jsem všechno ostříhala a nechala na původních... celý příspěvek >
přesazování ptačího zobu, 26.6.2008
Ptačí zob jsme také přesazovali (kvůli kanalizační přípojce). Bylo to dokonce v létě a přežil to.  Hodně jsem ho sestříhala a snažila jsem se moc neporušit kořeny.  Pak jsem ho hodně a dlouho zalévala. Začal ale znovu růst až druhý rok na... celý příspěvek >
Kočka ničí mou práci?, 25.6.2008
Ahoj Lucko - chce to brnění!  Možná, že by to vystrašilo nejen kočky, ale i manžela. Můj manžel je také takový hračička, ale jak napsala Micuko - kdo si hraje, nezlobí!!!  Zdravím - Daniela.
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika