co s angreštem?

Daniela. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1262) - 204.208 (?)
26.6.2008 21:48

Angrešt má sice malé nároky na půdu, ale zásoba živin se jednou vyčerpá a bude třeba ji doplnit přihnojením. Také potřebuje dostatečnou zálivku a každým rokem zjara provést zmlazovací řez - odstranit staré výhony a na keřích ponechat jen ty mladé. Na podzim je nutné shrabat a spálit opadané listí a angrešty namulčovat kompostem nebo drcenkou z větví, ab se zabránilo hlubokému promrznutí půdy.  Nyní bych začala tím hnojením.  Zdravím - Daniela.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 224.8 (?), 26.6.2008 21:30, zobrazeno: 5475x

Mohl by mi někdo poradit, co mám dělat, když mi málo plodí angrešty? Mám pod jabloněma zasazené už 6let keřové angrešty, nikdy neměly obsypané větve, ale letos je to katastrofa a u jednoho stromkového který mám druhým rokem je to stejné, přitom loni měl dost plodů. Je pravda, že se o ně moc nestarám, tedy nehnojím, jen sem tam prostřihnu brzy zjara. Nemocné taky nevypadají. Díky Sysa.

Daniela. - Diamantový Zahrádkář .Diamantový Zahrádkář. (1262) - 204.208 (?), 26.6.2008 21:48

Angrešt má sice malé nároky na půdu, ale zásoba živin se jednou vyčerpá a bude třeba ji doplnit přihnojením. Také potřebuje dostatečnou zálivku a každým rokem zjara provést zmlazovací řez - odstranit staré výhony a na keřích ponechat jen ty mladé. Na podzim je nutné shrabat a spálit opadané listí a angrešty namulčovat kompostem nebo drcenkou z větví, ab se zabránilo hlubokému promrznutí půdy.  Nyní bych začala tím hnojením.  Zdravím - Daniela.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Tavná pistole Tafix Koventa15.11.2024
Kolikovaci pripravek15.11.2024
Zarubňa vchodových dverí13.11.2024
Pracovní stůl skládací12.11.2024
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?12.11.2024
Komín T-kus pod úhlem 87°, jaké koleno kouřovodu11.11.2024
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz