Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jahody - co to je, 9.8.2008
Jedná se o skvrnitost jahod. Postřik se provádí po sklizni a hlavně před nástupem zimy přípravkem Champion 50 WP nebo Novozir MN 80. Napadnuté listy je nejlépe spálit, aby se choroba nešířila.  Zdravím - Daniela.
krtek nebo hraboš, 9.8.2008
Postavte tam budík. Pokud je to krtek, tak se půjde podívat, kolik je hodin.  Hraboš totiž nezná hodiny.      Teď vážně - ať je to jeden, nebo druhý, těžko se Vám podaří ho vyrýt.  Oba jsou velmi plaší - než se... celý příspěvek >
kdo poradí?, 9.8.2008
Zřejmě to je škumpa ocetná. Pokud ano, tak je velmi invazivní, protože svými kořeny je schopna zamořit široké okolí.  Rozmnožuje se těmi svými dlouhými kořeny, takže vyrazí i několik metrů daleko. Je to moc krásný strom, ale na zahradu... celý příspěvek >
Rajčata - recepty, 9.8.2008
Milá Micuko, díky za rady. To já to všechno vyzkouším, i s těmi houbami. Jen místo majonez a tatarek cpu všude jogurty, nebo alespoň část. My máme oba s manželem načaté žlučníky, tak to tím jogurtem zlehčuji, abychom to přežili. JInak s tím... celý příspěvek >
Slunečnice 4-5metrů, 9.8.2008 Obsahuje fotku
Každý rok mám na zahradě slunečnice, které nechávám na zimu pro ptáčky. Je to stále dokola - to, co jim spadne na zem další rok na jaře vyroste.  Nechávám vždycky ty u plotu, abych je mohla k němu přivázat. Letos ale moje slunečnice dosáhly také... celý příspěvek >
Mám taky koťata, 8.8.2008 Obsahuje fotku
Dnes jsem vyfotila naší Pucinu s koťaty. Stejně jsou nejkrásnější, dokud jsou malá...   Zdravím - Daniela.
Rajčata - recepty, 8.8.2008
Tedy Micuko, vy jste nám snad dnes koukala do talíře. Krom hub tam bylo všechno, i s těmi topinkami. Já navrch ještě dávám strouhaný tvrdý sýr - on se na tom horkém trochu roztaví. Je to strašná dobrota!  Zdravím - Daniela.
Rajčata - recepty, 7.8.2008
Ahojky Micuko,  to mi nemáte dělat, dávat sem takové dobré recepty. Já jsem z toho úplně dostala hlad - a nyní v noci už nic nesmím, protože kila by se šplhala nahoru...  Ale ten Váš salát je zajímavý a bude i zdravý, tak ho... celý příspěvek >
voda v bazénu, 7.8.2008
Je škoda řešit zelenou vodu v bazénu jen chloršokem.  Potom se stane, že voda je sice bez řas, ale přechlorovaná.  Lépe je vypomoci si modrou skalicí.  Do bazénu bych připustila vodu, tím by se částečně zředila. Dovedu naprosto... celý příspěvek >
Plnokvěté surfinie - kolik do truhlíku?, 7.8.2008
Pane Miroslave, to je nádhera!!!  S tím ošetřováním a zaštipováním je sice práce, ale stojí to za to.  Také dávám do truhlíku po čtyřech, jsem stejného názoru jako vy. Podle mne jsou pak bohatší a krásnější - vždyť na těch Vašich je to... celý příspěvek >
Rajčata - recepty, 7.8.2008
Romilo, tento salát nastudeno také dělám, jen do něj na vylepšení dávám natvrdo uvařená a pokrájená vejce.  A místo ploloviny majolky dávám bílý netučný jogurt. Jinak přesně ten samý recept.  Máme ho moc rádi a děláme si ho jako... celý příspěvek >
okurky, 7.8.2008
Pokud naložíte nahořklé okurky, tak zavařením v láku ta nahořkolost zmizí. Problém je jen tehdy, pokud část  ( těch větších nakládaček)  používáte i na saláty. V tom případě někdy pomůže to, že se seřízne větší část okraje od stopky -... celý příspěvek >
Je možné v této roční době ještě nasadit brambory?, 6.8.2008
Pokud bude teplý podzim, tak vám ještě stačí brambory vyrůst - stačí jim tři měsíce. Sázím druhé brambory pokaždé koncem července, nejpozději začátkem srpna a mám zkušenost, že někdy jsou lepší, než ty z první sklizně.  Zdravím -... celý příspěvek >
Je to škodca?, 6.8.2008
Chtělo by to fotku.  Pokud mi nějaký takovýto podobný brouček neožírá skalničky a kytičky, tak já se držím hesla: "Nech brouka žít!"  Zdravím - Daniela.
Kvetení plaménku, 6.8.2008
Všimla jsem si, že plaménky prodávají v Hornbachu za 190,- nebo v Bauhausu za 140,-. Jsou již rozkvetlé a prodávají se v kontejnercích. Mohou se tedy sázet ihned do země. Neměl by být problém ani s kvetením.  Koupila jsem ho takto, zasadila a... celý příspěvek >
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika