Příspěvky uživatele - 98.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009
Odparí sa, hej. A kampak asi? Pak nechápu, proč u benzinek mají pistole odsávání par a proč odvětrávání nádrží moderních motorů jde přes aktivní uhlí...
Jaký sajrat a kde by se tam vzal? Spálit zase v motoru. Klidně ve čtyřtaktu. Máte-li 50 litrů v šedesátce nádrži a nalejete 5 litrů směsi 1:30(!) ujedete na vzniklých 55 litrů dejme tomu 700 km a spálíte ani ne 2 dl oleje- to je klidně běžná... celý příspěvek >
A co potom? Aha-většina se odpaří... Ekologické.
Může svíčka zničit zapalování?, 20.2.2009
Můžu něco jako soudní znalec v branži? Byla-li by použita svíčka "tabulkově" ekvivalentní tzv. "originální" respektive doporučené výrobcem, prodejcem... blablabla bylo by možno o přijetí reklamace uvažovat.  Mluvím... celý příspěvek >
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 5.2.2009
Spotřeba šla dolů cca o 0,7 litru. Posilovač řízení šlapal jako hodinky - jedním prstem. Převodovka (automat) šla lehčeji, bez cukání při přeřazení - ale tady se to nedá nijak změřit. To jsou mi věci... To jste ten zázrak nalil i do náplně... celý příspěvek >
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 5.2.2009
Nejedna se o vylepseni mazani ale o obnoveni soucastek na molekularni urovni.
benzin do pily, 5.2.2009
Držel bych se "dražších" značek... Těch pár korun rozdílu nestojí za laborování.
Pila Stihl 211, 2.10.2008
Zatím není co psát, spokojenost. Startuje, řeže-co víc? Po ročním provozu možná bude poznatků víc. Na běžné použití (chata, chalupa) mohu jen doporučit.
Pila Stihl 211, 26.9.2008
Ne, ale třeba tankem T 72 s řízením palby Galileo... Nezlobte se, ale vtipnosti typu "hodinky a holínky-obojí se natahuje" si nechte na večer do krčmy, tam se tomu budou jistě smát
Pila Stihl 211, 25.9.2008
S tím nemám problém, jako strojař slyším často i "trávu růst".. Dost se někdy bavím pročítáním zdejších názorů "budu topit dřevem, mám si rovnou koupit profi pilu nebo bude stačit farmářka?"  Hlavně aby to mělo kovovej kártr... celý příspěvek >
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2008
A myslíte, že v MS 270 není elektronika žádná? Ale MS 270 je bezesporu dobrá volba, taky jsem ji původně chtěl, nakonec jsem přehodnotil svoje "těžební" požadavky a mám MS 211.
Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 22.9.2008
Ano, ten "nezávislý" test mě taky rozchechtal... Je fakt, že nahoře byl označený "inzerce" (kdo ji asi platí) a vyhrála pila Stihl MS 200 - profesionální speciál, který na pultech běžně ani není, ALE hned za ní (vida, vida)... celý příspěvek >
I toto je Mountfield, 25.7.2008
Nepoučitelní. Je to stejné, jako lidi co kupují ojetiny v bazaru za ohradou u cesty nebo v "áčkách". Všude se o tom mluví a je to pořád dokola... Jako soudního znalce v oboru "všeobecné strojírenství - posudky o technickém stavu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika