|
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009 Odparí sa, hej. A kampak asi? Pak nechápu, proč u benzinek mají pistole odsávání par a proč odvětrávání nádrží moderních motorů jde přes aktivní uhlí... |
 |
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009 Jaký sajrat a kde by se tam vzal?
Spálit zase v motoru. Klidně ve čtyřtaktu. Máte-li 50 litrů v šedesátce nádrži a nalejete 5 litrů směsi 1:30(!) ujedete na vzniklých 55 litrů dejme tomu 700 km a spálíte ani ne 2 dl oleje- to je klidně běžná... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Stáří benzinu do pily, 14.4.2009 A co potom? Aha-většina se odpaří... Ekologické. |
 |
Může svíčka zničit zapalování?, 20.2.2009 Můžu něco jako soudní znalec v branži?
Byla-li by použita svíčka "tabulkově" ekvivalentní tzv. "originální" respektive doporučené výrobcem, prodejcem... blablabla bylo by možno o přijetí reklamace uvažovat. Mluvím... celý příspěvek > |
 |
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 5.2.2009 Spotřeba šla dolů cca o 0,7 litru. Posilovač řízení šlapal jako hodinky - jedním prstem. Převodovka (automat) šla lehčeji, bez cukání při přeřazení - ale tady se to nedá nijak změřit.
To jsou mi věci... To jste ten zázrak nalil i do náplně... celý příspěvek > |
 |
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 5.2.2009 Nejedna se o vylepseni mazani ale o obnoveni soucastek na molekularni urovni. |
 |
benzin do pily, 5.2.2009 Držel bych se "dražších" značek... Těch pár korun rozdílu nestojí za laborování. |
 |
Pila Stihl 211, 2.10.2008 Zatím není co psát, spokojenost. Startuje, řeže-co víc? Po ročním provozu možná bude poznatků víc. Na běžné použití (chata, chalupa) mohu jen doporučit. |
 |
Pila Stihl 211, 26.9.2008 Ne, ale třeba tankem T 72 s řízením palby Galileo...
Nezlobte se, ale vtipnosti typu "hodinky a holínky-obojí se natahuje" si nechte na večer do krčmy, tam se tomu budou jistě smát |
 |
Pila Stihl 211, 25.9.2008 S tím nemám problém, jako strojař slyším často i "trávu růst"..
Dost se někdy bavím pročítáním zdejších názorů "budu topit dřevem, mám si rovnou koupit profi pilu nebo bude stačit farmářka?" Hlavně aby to mělo kovovej kártr... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Poradte mi Stihl nebo Husqvarna?, 22.9.2008 A myslíte, že v MS 270 není elektronika žádná? Ale MS 270 je bezesporu dobrá volba, taky jsem ji původně chtěl, nakonec jsem přehodnotil svoje "těžební" požadavky a mám MS 211. |
 |
Dolmar, Jonsered, Husqvarna... ne Oleo Mac, 22.9.2008 Ano, ten "nezávislý" test mě taky rozchechtal... Je fakt, že nahoře byl označený "inzerce" (kdo ji asi platí) a vyhrála pila Stihl MS 200 - profesionální speciál, který na pultech běžně ani není, ALE hned za ní (vida, vida)... celý příspěvek > |
 |
I toto je Mountfield, 25.7.2008 Nepoučitelní.
Je to stejné, jako lidi co kupují ojetiny v bazaru za ohradou u cesty nebo v "áčkách". Všude se o tom mluví a je to pořád dokola...
Jako soudního znalce v oboru "všeobecné strojírenství - posudky o technickém stavu... celý příspěvek > |
 |