|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Jaké jsou zkušenosti se servisem Mountfield?, 17.10.2011 Pavle myslím že to máte mírně pomýlené. 30 dnů mimo dobu přiměřenou na posouzení vady, má prodávajcí vždy a to jak při záruční lhůtě 24 měsíců, tak i při jejím prodloužení z vlastní dobré vůle. Případně napište podle čeho jste vycházel, vycházíte z... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 12.10.2011 Jsi si jistý že to byl výrobce ČZ? Já bych tak pevný nebyl a mám dojem že i na ofic stránkách ČZ je celkem slušná chyba. Dám sem fotku posledního řetězu Made in ČSSR a značka ČZ to určitě není. | |
| | Husqvarna 555, 562 XP, 12.10.2011 Řetěz ČZ nepotřebuji nikde "shánět", mám ho celkem ještě dost, používám ho na nefunkčních veteránech. Bylo jich jen co vím, několik typů a ten co mám a to od posledního fasování, je měkký tak, že jsme mu říkali "jednodenní". Má na spojkách vyraženo... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 12.10.2011 Těch plastů je tam si myslím tak akorát, u profi pil těch druhořadých komponentů mnoho není. Ten prostor všude je možná právě ta cesta k dlouhodobé čistotě, sajrajt proletí a netemuje se. Servisně příjemné i když už nyní mám okouknutých pár míst kde... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011 No já bych ani neřekl že vše okopírovali, dokonce bych řekl, že něco přímo koupili a když se podívám na původní model kde to bylo (mám ho ve sbírce veteránů), je kompletní díl jako by té husce z oka vypadl, nebo spíš naopak. Není dnes moc co... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 11.10.2011 Pavle, supr mobil a celkem slušné fotky. Když už jste je sem dal, tak si přece jen pár poznámek neodpustím. Psal jste tu v jiném vlákně cosi na adresu STIHLu a jeho "okopírování" některých vychytávek od HQ, tak mi řekněte proč tak... celý příspěvek > | | Alko BC4125 - má to cenu opravovat?, 10.10.2011 Zdravím 80.252 a díííky, zase jednou rajská hudba pro oči ten váš příspěvek. Vysvětlovat, psát to tu dokolečka, všechno marné. Nechat hezky podusit a poškvařit ve vlastní šťávičce a je klid. Tuším už pan Henry Ford kdysi řekl že není tak bohatý, aby... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 9.10.2011 Neřekl bych že to tu je o problémech a už vůbec o jejich přehánění. Je to o možném a čekání na nějaké solidní info o těchto pilách v profi provozu (IP 1.46). To nejde čekat po prvních pár kubících a ani po pár dnech provozu v domácím kousání pár... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 9.10.2011 Ač to možná nevypadá, předpokládám (ba dokonce doufám), že spotřeba ještě půjde dolů. To ti teda nezávidím tu sortimentaci , já řvu když jdu do "státu" jak tur (samé 4ky, 3ky, případně KPZ 2ky). Ty máš ještě větší řezanku! Mám sice... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 9.10.2011 Zdravím tě, to máš pravdu že to "přibejvá". Trochu mimo téma, co znamená ta 3 v kroužku? C, D je jistě jakost, ale ta 3? Jinak na tvé zprávy čekám, jak ti vychází spotřeba? | |
| | Husqvarna 555, 562 XP, 9.10.2011 Zdravím Jani. U nás, stejně jako u vás se řetězy "drbou" do poslední chvíle, tak jako v dobách ke konci "slavné minulé éry". Není výjimkou kdy odbrušuji na nově nanýtovaném zubu více jak polovinu délky protože prostě nový řetěz "stojí moc"! A že... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 7.10.2011 Pánové vyrazili jste mi skutečně dech s fasováním jednodenního ČZ řetězu ještě v roce 1990! To tedy na vaši závodech musela být opravdu zoufalá doba.
Je až k smíchu, nebo lépe k pláči co si dokážete vymyslet, viz "tvrdší omezovák", "čím větší... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 Tak to znám, "až bude čas", to taky vždycky říkám když se mi něco nechce. | | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 Zdravím tě, svatá pravda, pilu dělá řetěz, hlava a ruce dřevaře. Jak to opravdu vypadá s čerpadlem? Zanáší se, nebo se to neusazuje? Jinak řetěz mi naposledy praskl v kalamitě po Emě a to není nic nenormálního, víš dobře co a jak se tam řeže. Jen ty... celý příspěvek > | | Husqvarna 555, 562 XP, 6.10.2011 To není o až tak hluboko, to je reakce na to vaše zpochybňování, taky to tak jde a věřte, u pořadného výrobce ve Švédsku jsem se Německy domluvil a nedělalo jim to žádný problém, dokonce jeden čas to tam šlo i Česky, bohužel onen člověk tragicky... celý příspěvek > | |
|
|
|
|