Příspěvky uživatele - 214.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsev rajčat, 8.2.2009
Já ještě pár lístků i odtrhávám.
Nahořklé maso z nové udírny, 8.2.2009
To co píšete se mi zdá nějaké divné. Proč by měl jít do udírny čerstvý vzduch? To by z tama utekl ten kouř a při uzení jde o to, aby maso bylo v kouři a ne na čerstvém vzduchu. A s těmi mokrýma polínkama je to taky nějaké divné.  Když mám v... celý příspěvek >
Výsev rajčat, 8.2.2009
V půli května budou mít sazenice tak 3/4 metru, ale když při výsadbě zahrábnete půlku sazenice do země, tak zas nebudou až tak velké, budou tak akorát.
třešeň černá jako samet, 2.2.2009
Ptáčnice. 
Závady při výrobě domácích uzenin?, 1.2.2009
Kolik stupňů? Já vlastně nevím na kolik stupňů udím, otevřu dvířka, strčím tam ruku a už vím jestli je to akorát nebo mám přitopit nobo trochu ubrat. A jak dlouho? No to taky poznám podle vzhledu, takže nedokážu říct na hodinu jak dlouho udit. Obecně... celý příspěvek >
Nákup citrusu?, 1.2.2009
No nevím s těma 6 lety, pokud jsem si citrusy řízkoval plodily za dva a ž tři roky. V létě jsem si koupil citrus odhadem tak 2 letý a nyní má plno květních pupenů.
co poroste pod velkou borovicí?, 1.2.2009
Jestli je tam sucho, tak to zvýšený záhon nenapraví ale zhorší, na tom vyvýšeném záhonu musí být víc sucho. Pokud je tam přes den stín, tak bych si tam dal lavičku, v létě je příjemné posedět ve stínu velkého stromu.
jak udělat ze zákrsku čtvrtkmen, 27.1.2009
Nejsem až tak expert na podnože, ale se sekáním pod některými zákrskovými podnožemi si nemusíte dělat starosti, pokud totiž některé zákrskové podnože rostou v trávě, tak vlastně nerostou. Nezvládají konkurenční boj s trávou a stromek jen tak... celý příspěvek >
Jak topit při uzení, 25.1.2009
Mám dřevěnou udírnu ze smrkových palubek vysokou 1 m, šířka a hloubka je 0.5m. Topeniště je s udírnou spojené 2 m dlouhým kanálkem v zemi, kanálek je s plechových rour o průměru 15 cm. V topeništi topím tak, že po roztopení tam hoří či doutná... celý příspěvek >
Nahořklé maso z nové udírny, 25.1.2009
pro 132.13. V posledních letech udím jen jabloňovým dřevem, po masu se vždy jen zapráší a nikdo si nestěžuje.
Okrasné kačeny na zahradě, 24.1.2009
To je právě to, kachny mohou plavat na řece, která v zimě nezamrzne, ale ne na jezírku, které zamrzne. Schválně se projděte po okolí a jestli teď někde najdete nezamrzlé jezírko. A představa, že si kachny udrží jezírko nezamrzlé tím, že po něm budou... celý příspěvek >
Zoctovately jablčný kvas, 23.1.2009
Podobně dopadl před několika lety můj švagr, nasbíral si u nás jablka na kvas, předtím nikdy nepálil a přestože mu můj otec radil po změření cukernatosti ať tam přidá cukr, tak dal na jiné dobré rady, že cukr do kvasu nepatří. Taky mu to... celý příspěvek >
Ochrana stromků v zimě před okusem zvěří, 23.1.2009
To neděláte dobře, že srnky krmíte, tím si je tam nalákáváte. Vyzkoušel jsem několik postřiků proti srnkám, ale jediné co na ně najisto platí je nějaká mechanická ochrana. Ty postřiky jsou asi lepší než nic, ale nikdy žádný nefungoval na 100... celý příspěvek >
Okrasné kačeny na zahradě, 23.1.2009
No, s tím kroužením kachen po rybníku aby nezamrzl, to je teda asi pěkná blbost. Babička mívala kačeny i rybníček a že by tam kachny v zimě rejdily aby voda nezamrzla, tak to jsem nikdy neviděl. Přes zimu se kachny ani k vodě snad nepouštěly, ale... celý příspěvek >
Broskvoň v biozahradě, 23.1.2009
Loni jsem jsem jednu broskev nepostříkal proti kadeřovasti (zapomněl jsem), shodou náhod pod ní roste i křen, jako ve vaší biozahrádce. Na jaře broskev krásně kvetla, nasadila spoustu květů a pak i plodů. Pak ale o ty listy přišla kvůli kadeřavosti,... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika