Příspěvky uživatele - 214.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Živý plot, aby slepice neprolezla?, 7.3.2009
Takový živý plot, aby jím slepice neprolezly, těžko bude kdy existovat. K nám taky kdysi chodívaly slepice od sousedů, jednou manželka vysekávala něco kosákem, když jsem zpozoroval, jak sousedova slepice hrabe kolem čerstvě zasazených kytek, zavolal... celý příspěvek >
kácení ovocných alejí, 21.2.2009
Prý studujete nějakou zahradnickou školu, takže byste mohl vědět, že pajasan žláznatý není prý strom u nás původní, ale byl u nás vysazován nejdříve v parcích a z těch se časem samovolně rozšířil jinam. Důvody proč byl nebo ještě je oblíben u... celý příspěvek >
Vegeto, jak a čím může být strom nebezpečný? Takhle hloupě se snad může ptát jen někdo kdo jezdí jen metrem.
Nemyslím vykácet stromy na srázech, ale na rovinách v polích, tam strom nikomu život zachránit nemůže. A auto na odpis? Když máte starší auto za cca 100 tisíc a bokem narazí do stromu v padesátce a tak se karoserie zkroutí, tak už se to možná... celý příspěvek >
Pro pana Skálu Píšete: Padlý strom ve Zlíně, který stál v betonovém chodníku a neměl žádné kořeny je vrchol nezodpovědného hospodáře. V tom parku, kde ten strom stál je minimálně několik set stromů, v celém Zlíně budou stromů tak desetitisíce.... celý příspěvek >
Já jsem pro aby se stromy kolem cest vykácely, jsou nebezpečné, když uděláte vy nebo někdo jiny nějakou chybku při řízení tak se rozbijete o strom u cesty. Před dvěma dny jsem pomáhal u nehody, kdy v chumelenici dostali smyk a bokem narazili do... celý příspěvek >
Zimní postřik broskvoní a ochranné pomůcky?, 15.2.2009
Až to budete stříkat po dvacáté tak už to nebudete tak prožívat. To je asi jediná rada. Pak je ještě dobré nestříkat proti větru, jestli nechcete, aby postřik skončil na vás.
Výběr pily na šmrdlání kolem domu, ne šunt, 15.2.2009
U řady nářadí na takové to domácí šmrdlání, u lidí jako jsem já, je úplně jedno, jaké si koupíte, protože jsou pak stejně minimálně používány, takže i když by měly hodně bídnou životnost, tak pro domácí šmrdlání vydrží desetiletí. Pár příkladů:... celý příspěvek >
Přesazení javůrku, 13.2.2009
Kořeny stejně poškodíte, nevím jakou má ten javor korunu, ale nemá smysl snažit se vytvořit bal větší jak 20-30 cm od kmene na všechny strany, protože větší vám stejně nebude držet pohromadě. Hlavně to chce pak prostříhat větve a to hodně.
Trávník pro velkou zátěž, 12.2.2009
Bígl taky hrabe, a proměnil by v krátery i starý trávník, kdybych ho při hrabání sem tam něčím nepřetáhl. 
Problém s kroucenou vrbou, 12.2.2009
Náhodou mám takové srovnání a k tomu ještě s vrbou. Před 5-7 lety jsem zastrčil do země proutky vrby, část roste u občasného jezírka, kam chodí srnky pít a přitom okusují i vrby co tam rostou, tyto vrby jsou po letech vysoké tak metr a síla kmínku je... celý příspěvek >
Trávník pro velkou zátěž, 12.2.2009
Foxteriér je malý psík, já bych ho tam klidně pustil.  Na jaře vždycky doséváme plochy trávníku, které přes zimu zničí naši psi (vlčák a bígl) a přestože tam psi běhají i po tom čerstvě zasetém, tak to vždycky na jaře pěkně zaroste.
Křovinořez pro ženu, 10.2.2009
Nevím, jak jste uvyklá pracovat rukama, ale pokud ne, tak na plochu 2000 m2 není křivinořez pro vás vhodný nástroj. Já si konkrétně nedovedu představit sebe, že bych křovinořezem posekal takovou plochu a zůstal fit. 
Problém s kroucenou vrbou, 10.2.2009
Myslím, že průměr kmínku bývá úměrný koruně, takže čím větší koruna tím tlustší kmínek. Tak bych si myslel, že řezáním větví kmínek nezesílí. Snad když ořežete větve, tak kmínek neponese takovou tíhu a nebute se tolik klátit. U bonzají se dosahuje... celý příspěvek >
Výsev rajčat, 8.2.2009
No fakt pár lístků odtrhávám, aby se nezahrnuly hlínou při sadění a pokud vím, tak nejsem úplně sám, kdo to dělá.  Pokud mi ty sazenice hodně vyrostou, tak jde do země i 30 cm stonku. 
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika