|
Jak nejlepe uskladnit redkvicky?, 2.6.2012 Pokud jich máte opravdu velký přebytek, můžete je zkusit i zavařit. Buď v okurkovém nálevu nebo třeba slaném. Chuťové to není marné a rozhodně lepší než je vyhodit na kompost. |
 |
Pecky pomeranče, citronu, mandarinky, limetky, 23.1.2011 taky jsem zasadil pecky z pomeranče obyč. koupeného v obchodě do hlíny k nějáke kytce. Za čas obě pecky vyklíčily, přesadil jsem je do obyčejné hlíny chvíli rostly a nahazovaly listy..bouhužel za par měsíců obě chcíply... teď tu na mě koukají dva... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Elektrická versus benzinová pila, 23.9.2010 Zdravím. Vždycky je na zvážení, co budu přesně potřebovat. Nebo to aspoň odhadnout. Já mám s bratrem vybavení od Stihlu, nemusíme si vůbec na nic stěžovat. Technika šlape, servis dostupný blízko hned na několika místech.Jako vlastníci malého lesa... celý příspěvek > |
 |
Kvas, 5.4.2010 Dobrý den, zajímalo by mě jestli kvas který se přepálí v pálenici může přijít na kompost a jestli to není nějak škodlivé, předem děkuji za odpovědi |
 |
Kvas, 3.4.2010 Dobrý den, zajímalo by mě jestli kvas který se přepálí v pálenici může přijít na kompost a jestli to není škodlivé, děkuji |
 |
Motúčko - elektrické kolečko, 30.3.2010 Dobrý den, zaujalo mě toto téma. Shodou okolností jsem motúčko postřehl na veletrhu, jak tam vozil lidi na paletu a demonstroval vyvezení /možná nějakého Kubíka/ přes výškový rozdíl. No přešel jsem to a v hlavě se to rozleželo až doma. Na Netu o tom... celý příspěvek > |
 |
S čím se soutěží?, 4.3.2010 Zdar všichni odborníci na fóru. Probírá se tu kdeco o pilách a mě tak napadlo: Pořádají se i různé soutěže v kácení, odvětvování, Timbersport apod. S jakými strojovnami soutěží? Při timbershow v Ostravě jsem se osobně ptal soutěžících. Prý mají... celý příspěvek > |
 |
Kocour občůrává dveře, 26.2.2010 Taky se nám stávalo a to kočku nemáme.Navlhčila jsem dole lištu co drží sklo a posypala pepřem.Párkrát jsem to zopakovala a byl klid.Ale pokud máte kočku, tak za ní stejně kocouři budou chodit dál a nepomůže nic.Asi jedině ta kastrace.Jana |
 |
Polámaný rhododendron, 26.2.2010 Dobrý den.Taky jsem dnes zjistila že nám sníh vylomil částečně větve rhododendronu.Použila jste růstový stimulátor, nebo jiný?Je mi to moc líto.Po přesazení se krásně spravil a má nasazeno spoustu poupat.A teď o tu nádheru asi příjdem .Děkuji za... celý příspěvek > |
 |
Krmítko pro ptáčky, 29.1.2010 Dobrý den.Tak jsem dneska našla pod krmítkem 4 koroptvičky.Nejdřív jsem myslela že jsou to holubi a pak mi přišlo že jsou nějak velcí.Jsou krásně zbarvené.A u nás jsou na zahradě poprvé.A to se tam pohybuje i pes u sousedů.K lesu to mají celkem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Spokojení králíci na udržovaném trávníku?, 9.10.2009 Těžko říct, může být víc možnosti, proč uhynuly.Musi tesi zodpovědět víc otazek.Třeba snědl v trávě nějakou rostlynu co jim nevyhovuje?Byli ti králici preventyvně očkovani?Jak vypadal když uhynul?Jak byli staří?Může jít klidně o koxidiozu nebo... celý příspěvek > |
 |
Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 14.9.2009 tak to by snad šlo i z nějaké tenčí trubky, ne? |
 |
Pěstování orchideí, 14.9.2009 Dobrý den, mám dotaz jestli se musí přisvěcovat v zimě vandě, když je u jižního okna myslím, když je tma už od 16 hod.Díky |
 |
Dýně hokkaido, 28.8.2009 Já mněla první dvě oranžové a ted jsou pruhované oranžovo-zelené. |
 |
Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 28.8.2009 Gabčo máte taky krásné kytičky, jako Marie.Chtěla jsem se zeptat, jak se jmenuje ta žlutá, popínavá na obrázku 5?Ta je kouzelná.Dík Jana |
 |