Příspěvky uživatele - 97.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Univerzální postřik, 18.8.2008
Takový postřik neexistuje, protože kdyby existoval a vyhovoval by všem velmi složitým nařízením k jeho použití, hlavně enviromentálním, tak jej bude používat celý svět. Přesto Vám ještě něco navrhnu. Zkuste jej sama vymyslet. A finančně budete... celý příspěvek >
Dotazy na jehličnany, 15.8.2008
To první není jalovec poléhavý, ale jalovec prostřední, možná i nějaký ten kultivar.  (Juniperus x media). Při řezu vzrostlejší rostliny obráží poměrně hůř, ale někdy to vyjde. Stanislaw
Dračena, 15.8.2008
Dobrý den, pořídili jsme si dračenu, 3 rostliny - výrůstky v květináči. Na jedné nám na jejím stonku začala vyrůstat čtvrtá, slyšela jsem, že to rostlinu ničí, tak jsem ji odřezala, ale opakuje se to, tak nevím zda ji tam mám nechat či opět odřezat.... celý příspěvek >
Zlatohlavý návštěvník na broskvích, 13.8.2008
Jsou to někdy stejně věci. Dnes jsem byl omrknout svůj ovocný sad a přímo vedle něj vede starý meliorák. A jak jsem šel uvnitř sadu kolem plotu, najednou vyhupli dva malí koloušci, kteří byli za tím plotem v tom melioráku. Myslíte, že utekli?... celý příspěvek >
Zlatohlavý návštěvník na broskvích, 13.8.2008
Dobrý den. Mohu jenom potvrdit. Nedávno jsme se synem česali maruňky a taky jsme našli takového parádního chlapíka. Vůbec si nás nevšímal a tak jsme ho opatrně dali i s meruňkou bokem, ať si pochutná. Stanislaw
kolik vody se vypaří za den?, 12.8.2008
Dobrý den. Napíšu Vám můj způsob jak hledám místo, kde by mohl být problém. Nejdřív napusťte jezírko do výšky, kterou budete vždy požadovat. Výšku vody si vhodným způsobem označit. Potom zastavit přítok vody a dále jen čekat. Klidně i pár dní. Pokud... celý příspěvek >
gingko - usychání, 11.8.2008
Dobrý den paní Jano. Jako zahradník Vám napíšu postup, jak to dělám, když si potřebuji ověřit, zda je stále ještě naděje, že to, co jsem zasadil poroste, i když se tomu zdánlivě nechce. Prostě vezmu zahradnický nůž, pokud jej nemáte, tak vemte jiný... celý příspěvek >
Imunní švestka, 4.8.2008
Nemám žádný poblém se šarkou. Ale také to bude tím, že stromky jsou vysazeny letos na jaře, čili byly rovnou ze školky. Navíc jsem na nich zapěstovával výš korunky než byly původně, takže na nových přírůstcích nic nepozoruji. Možná časem. Valjevku mi... celý příspěvek >
Imunní švestka, 4.8.2008
Velký souhlas s tím závěrem pane Honzo. Ve svém sadu mám vychvalovanou Hanitu a každého pozvu se na ni podívat. Listy děravé jak cedník a skoro žluté. Vedle Valor, listy tmavě zelené, lesklé, plody parádní. Takže jsem došel k závěru, že kdybych chtěl... celý příspěvek >
A co tento keřík je to nemoc?, 3.8.2008
Žlutý Campsis radicans. 
Onemocnění jabloní, 22.7.2008
Rozhodně nejste sám, kdo má ke stromům nějaký vztah, je však potřeba tomu ještě rozumět. Sám se zabývám profesionálně přírodou 40 roků, jsem majitelem dvou ovocných sadů a z ovocnářství mám státnici. I ve svém sadě jsem naprosto nekompromisní a... celý příspěvek >
Onemocnění jabloní, 19.7.2008
Vážený, rada je to naprosto odpovídající realitě. Na této jabloni již není co napravovat, ta se opravdu hodí jen na palivové dřevo. Možná, že by se maximálně dal vzít roub a použít z něj pár oček. Ale to je tak všechno. Stanislaw
Tuje Smaragd, 13.7.2008
Vážená paní Lenko. Nechci Vám kazit náladu, ale i těch Vámi uváděných 60 cm je na Thuja plicata hodně blízko. Zahrady mě živí a sám bych je sázel nejblíž 9Ocm. Je to přeci jen mohutný strom. Ostatně, na 60cm bych nesázel z jehličnanů do... celý příspěvek >
Odrůda jabloně - kdo to zná?, 7.7.2008
Dobrý den. Pokud hledáte ke koupi odrůdu "Nonetit", tak by to nemusí být velký problém. U nás ve školkách se tato odrůda jmenuje "Matčino". Ať Vám roste přeje Stanislaw.
povinnosti vlastníků pozemků, 24.6.2008
Vážený. Neberte to jako zastávání se Vašeho souseda, ale jakým způsobem Vám prokazatelně škodí jeho neposečená zahrada? Neumím si totiž představit, jak na můj pozemek vstoupí bez mého souhlasu někdo cizí a bude ho kosit. Okamžitě bych se razantně... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika