|
Nyssa sylvatica, 16.11.2009 Myslím, že nemáte pravdu.Z Droždína mám několik krásných okrasných stromků, které bych jinde koupila nejméně 5krát dráž.I kvalita sazenic je velmi dobrá.Schůzku si můžete smluvit telefonicky dopředu.Sortiment i ceny úžasné, jsem velmi spokojena.Budu... celý příspěvek > |
 |
Chci se napást na zahradě, 2.11.2009 Nikde jsem nenašla zmínku o moruši je to stromek ovoce drobné ale výborné akorát tak na zobání.Dřív bylo skoro všude tedˇje to skoro neznámý druh, navíc na podzim vypadá nádherně.Jarka |
 |
|
 |
Určení jména trvalky, 5.9.2009 Je to sasanka. |
 |
Množení muškátů, 1.9.2009 Mne se daří množit obyčejné muškáty ve vodě prakticky kdykoliv a převislé v truhlíku, kde mám namíchanou zem s pískem. Odlamuju je v kolínku a máčím do sypkého stimulátoru. |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 1.9.2009 Paní Marie na balkonky jsem se také dívala, jsou nádherné, já jsem to letos omezila pouze na truhlíky muškátů v oknech a pár obyčejných na schodech. Na terase jsem měla místo tradičních balkonek rajčata jednak že jsem musela omezit péči a také syn je... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 31.8.2009 A paní Marie jak ste na tom potom s hnojením?Zaléváte tekutým a nebo pak ke každému přihodíte pod plachtu? Já jsem loni tak dvakrát- třikrát za rok projela celý záhon trojpichem. Sice dřina, ale čekala jsem to horší. Letos bohužel se kytičkám nemohu... celý příspěvek > |
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 30.8.2009 Dobrý den paní Marie,
máte nádhernou zahradu, již krásně vzrostlou. Mám na Vás dotaz. Mohla byste mi napsat jak máte trvalkový záhon s kůrou, jestli máte pod kůrou textílii a když ne, jak často kůru doplňujete? Mám také velký trvalkový záhon cca 5x... celý příspěvek > |
 |
Choroba a škůdce na jahodách, 7.8.2009 Dobrý den, prosím o radu. Letos jsem měla záhon s jahodami 2.rokem. Při květu jahod mi skoro polovina poupat opadala. Dočetla jsem se že je to nějaký škůdce, který nažírá stonku ke květu a ten pak upadne. Tím jsme měli poloviční úrodu. Dále potom sem... celý příspěvek > |
 |
Časopis o zahradě, 3.8.2009 jednoznačně Naše krásná Zahrada |
 |
Přesazení vzrostlého vřesu, 27.7.2009 Dobrý den, poraďte prosím, kdy nejlépe přesadit vzrostlý vřes. |
 |
|
 |
Čím zahubit pařez černého bezu?, 1.7.2009 Stačí Vám litr NAFTY - to je stoprocentní...
Fanda |
 |
Olej do sekačky, 24.6.2009 Zdravím,
mám motoro B&S 35 Classic a rád bych věděl jestli je to čtyřtakt, nebo dvoutakt (již tři roky do toho leju benzín s olejem), ale teď jsem našel, že by to mohl být čtyřtakt :-)
Díííky Franta |
 |
Škodná v zahradě - srnec, daněk, 18.6.2009 Mám podobnou zkušenost, před dvěma lety, mi srnec omlátil broskev rovnou pod okny ložnice- to bylo ráno probuzení když jsem otevřela okno,...A to mám doma myslivce. Vyrazila jsem do místní hospody pro radu jak stromek zachránit, ani zkušené rady jako... celý příspěvek > |
 |
Květy lilií, 18.6.2009 Taky mám ještě 5 druhů, pokvetou později. Až vám vykvetou taky se pochlubte ať se můžu pokochat.L.P. |
 |
Květy lilií, 17.6.2009  Pardon, nepřihlásila jsem se.Tak napravuji a vkládám fotečky.L.P. |
 |