|
Příspěvky uživatele - 51.161
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Problém motor Tera, 20.11.2008 Pokud jde při zastavení motoru nastartovat alespoň na sitič, který se následně vypne tak bych vyměnil gufera, měl jsem stejný problém.Pokud však nehází jiskru, tak to bude indukční cívka, která po schladnutí opět začne dávat jiskru.Tonda |  | Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 26.10.2008 Pracoval jsem nějakou dobu v jedné nejmenované firmě, zabívající se zahradní mechanizací včetně servisu pil i sekaček. Díky velmi šikovnému mechanikovi v této firmě, se velmi podobným způsobem povedlo srovnat několik desítek klikových hřídelí a... celý příspěvek > |  |
|  | Jednoosý malotraktor na zahradu, 8.10.2008 Jestli nevíte zda Vari nebo Mountfield, tak já osobně bych se přikláněl k Vari. Je tam převodovka, má řazení, ale doporučoval bych dvoutaktní motor a to kvůli svahu. Mountfield má pohony řemenem, pokud chcete zařadit vyžší rachlost tak musíte... celý příspěvek > |  | Manuál Vari - Tera systém, 24.9.2008 Tyto převodovky vydrží neskutečně mnoho motohodin provozu. Já bych se toho příliš nebál. Sundal bych motor a zkusil vzít rukou za bubínek spojky zda není volný na ložiskách a sáhnout prstem dovnitř bubínku, kde se tře rozběhová spojka. Pokud je... celý příspěvek > |  | Manuál Vari - Tera systém, 23.9.2008 Mezi Terou a Vari je v podstatě minimální rozdíl.Vari má přibližně o 5 mm větší zdvih a novější modely elektronické zapalování.Jinak se měnily pouze kosmetické doplňky -řidítky a kastličky (nádrž).Převodovka DSK 317 je stejná. |  | Štěpkovač za TK, 30.8.2008 Štěpkovač je čerstvě vyroben, zatím jsem s ním tak dlouhou dobu nepracoval tak nevím jak to bude ze spotřebou.Řekl bych, že 4,5 cm mokré větve a 4 cm suché.Při silnějších dostává traktor zabrat. |  | Štěpkovač za TK, 30.8.2008  Štěpkovač za TK.Štěpkuje větve do síly 4,5 cm. |  | Malotraktory - srovnání Vari, Dakr a Robot - máte někdo zkušenosti?, 8.4.2008 Souhlasím s tou kosou i s tím kolečkem, jsou lidé, kteří kvůli své nedokonalosti říkají, že je to strojem, ale opak je pravdou.Dle mého názoru jsou tyto stroje při minimální údržbě schopny pracovat mnoho let.Terru mám již 5 let a jsem s ní maximálně... celý příspěvek > |  | Malotraktor Vari, 15.3.2008  Mám také radlici vyrobenou z toho, co dům dal.Je naklápěcí na obě strany, boční náklon mám také,perfektně to potom kopíruje terén.Vespod je guma z dopravníku a pro zvýšení životnosti gumy, jsou na každé straně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|