|
biologicky herbicit, 7.8.2006 Doporučuji Roundup. |
 |
Jak se zbavit přesličky, 7.8.2006 Mi roundup zabral bez problémů. |
 |
|
 |
Co potřebuje kokos?, 27.7.2006 Kokos doporučuji nastrouhat a schovat v suchu. |
 |
Savo nezabralo, 27.7.2006 Doporučuji Roundup biaktiv. |
 |
Rostlinky na antukovém tenisovém hřišti., 9.7.2006 Doporučuji jednoznačně Roundup. |
 |
Jak se zbavit přesličky, 8.7.2006 Doporučuji Roundup. |
 |
Smradlavá rostlina, 8.7.2006 Použijte Roundup |
 |
Roundup - likvidace trávy, 8.7.2006 To litrové balení s hyperinzerce není naředěné, je to 100% koncentrát já už ho vyzkoušela - díky tady tomuto fskvělému fóru jsem konečně zatočila s plevelem - byl to ale boj :-) doporučuji za tak skvělou cenu a máte to opravdu na dlouho - dává... celý příspěvek > |
 |
Strihani svestky, 7.7.2006 Náš stréc Michalík,střéhal všecko dycinky, když šel do sada - řékal, že bez nožic se na zahradů nechodí. Tož střéhejte též. |
 |
Roundup - likvidace trávy, 28.6.2006 6e by závist pana J.P - který se ani nepředstavil??? Já nemám co skrývat a myslím si, že Ti co využili tento preparát, který je dovezeny ze zahraničí mi dají zapravdu.S pozdravem Petr Walek |
 |
|
 |
Roundup - likvidace trávy, 27.6.2006 Dobrý den,
pana Petera neznám osobně, ale již jsem si u něj objednával Roundup a dokonce jsem ho doporučil svým známým - mi byl taky doporučen. Jeho Roundup je původem myslím z Belgie a je to 100% kvalitní zboží. Mohu všem doporučit a je to za míň... celý příspěvek > |
 |
Roundup - likvidace trávy, 24.6.2006 Dobrý den,
chci se zeptat na přípravek Roundup - bioaktiv - našla jsem v inzerátu na s-bazaru a v hyperinzerci tento přípravek od p. Petera - nevím jak to učinkuje - ptala jsem se v drogerii a tam jej majií strašně drahy - ten inzerovaný je údajně... celý příspěvek > |
 |