|
Příspěvky uživatele - 165.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tvarovanie smrekovca?, 25.3.2009 Ty naše jsou volně v půdě, takže pěkně sílí, ten starší má už pořádný kmínek, pokud bude zájem, pošlu snímek. |  | Tvarovanie smrekovca?, 24.3.2009 Já modřín - Larix stříhám, ale mám je jako solitéru, takové bonsaje cca 1,3m. Každé jaro jim ostříhám přebytečné loňské větve,. zastřihnu hl.výhon a zatím se mi to daří držet, ten jeden mám asi 10 let, donesli jsme ho z lesa jako 30cm stromek,... celý příspěvek > |  |
|  | Hnojení jehličnanů s podsypem kůry a textilií, 18.3.2009 Zkuste tekutou hořkou sůl, prodává se v lahvičkách, aplikujte tak 4x do roka a je. Já mám také textilii a kůru, i když slabší vrstvu než-li Vy, ale ten postřik bohatě dostačuje. |  | Vyvazování převislých stromů, 18.3.2009 Toto by mě také zajímalo, mám převislou břízu, tu krásně vyvazuji od mala, nyní má přes 3m, tak už nevím jak, takže ji nechám převisat, ale mám i buk, loni objednaný, došel se 2 rouby, má asi 70cm, ale větve dolů, jak jsem lehce jednu ohnula nahoru a... celý příspěvek > |  | Jakému stromu patří tyto šišky?, 13.3.2009 Nemůže to být třeba smrk pichlavý - PICEA PUNGENS LUCKY STRIKE?
Mrkněte na jeho snímky na netu. |  | Dolmar PS45 versus Stihl 180, 7.3.2009 Dobry den, vlastnim Stihl ms 180 a 250, a mobhu vam dopucit jen Stihl, 180 je proste skvela, jak vykonem tak spolehlivosti, je lehka a reze skvele... jinak 250 mam 14 dni tak uvidim, uz jsem s ni rezal a jak rizne nepusti, je skvela, jinak jsem na ni... celý příspěvek > |  | Jaká motorová hobby pila je dobrá?, 7.3.2009 Dobry den, vlastnim Stihl ms 180, a mohu rici ze je to skvela pila, ktera diky uzsimu retezu ma stejny rezny vykon jako silnejsi pily. Pred 14 dny jsem si poridil i Stihl ms 250 a ten rozdil je ale markantni, pila se zakousne a nepusti, proste reze... celý příspěvek > |  | Korejská jedle, reznutí jehličí, 7.3.2009 Zdravím, píšu jen svůj názor. Mně jedličky nerezaví, v létě mi odspodu rezly smrky, ale bylo to suchem. Pokud to nemohlo být u Vás přemokřením, či posypovou solí nebo značkováním od psů a koček, zkuste použít hořkou sůl, nejlépe postřikem, ale jde i... celý příspěvek > |  | Břízy - Jejich choroby a škůdci, 6.3.2009 Zdravím,
tak cituji z knihy V.Waltera "Pěstování okrasných stromů a keřů":
Mladé břízy bývají v suchém prostředí napadány listovými mšicemi. Proti nim si snadno poradíme postřikem. Na starších exemplářích se někdy vyskytují čarověníky, způsobené... celý příspěvek > |  | Břízy - Jejich choroby a škůdci, 5.3.2009 To potřebujete pro určení něčeho na zahradě, nebo sepisujete toto téma? Já se mrknu do knih, určitě přispějí i ostatní. |  |
|  | Janovec - lze pěstovat ze semen?, 4.3.2009 Zdravím,
pokud se jedná o janovec - čilimník, tak by takový problém být neměl, na zahradě se mi vysemenil a mám jej na několika místech, v mulčovací kůře, vůbec jsem se o to nesnažila, "to samo". Takže spíše někde rozhoďte a čekejte. |  | Neznámý keř, 4.3.2009  Zdravím všechny,
dřezovec nevím, mám jej již větší na zahradě, nevím, jak vypadají malé semenáčky, ale dle mého je to na 99% druh akacie, přikládám snímek, mám také semenáčky, ale ne tak pěkné jako tazatel, ale to teď myslím roli hrát nebude,... celý příspěvek > |  | Jak vypěstovat cedr ze semínka?, 2.3.2009 Já to zkoušela loni, v průběhu února vysela semínka do perlitu, dala nejprve k teplu, jak pomalu začaly klíčit, dala jsem to na chladné okno. Celkem rychle klíčily, ale pak jsem to dost zalila a postupně mi začaly ulehat a nemám z toho nic. Opravdu... celý příspěvek > |  | Rychlospojka na táhlu, 25.2.2009 Na kulatinu vyříznout závit, na který na jeden kus našroubujiji vidličku a na druhý protikus, který zapadne do vidličky. Celé je to spojené čepem. J |  | Hledám název jehličnanu, 11.2.2009 Asi by pomohl aspoň nějaký popis, jaké jehličí měl stromek, zda v chumlech nebo jednotlivě, vůně zda byla po jehličí či nějaká jiná,... |  |
 |
|
|
|