Příspěvky uživatele - 4.71

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co s cuketami?, 3.9.2008
Abych pravdu řekla, tak loni jsem cuketu nasušila. Dá se použít do polévek a pod maso. Hlavně jsem byla překvapená, když jsem pekla maso splu s cibulkou a mrkví, česnekem to byla úžasná kombinace. Ani jsem nenamáčela, prostě jsem jen do základu na... celý příspěvek >
Hokaido, 2.9.2008
Jsem ráda, že jsem zde našla pár slov o ekozahradách :o). Letos jsem poprve zkusila vyvýšený záhon. Žádné kopaní, žádne plevání... Na jaře jsem si nechala udělat truhlík, dospod jsem udusala hnůj, na to jsem položila trávu v tenké vrstvě a po té... celý příspěvek >
mám špendlík?, 26.8.2008
Plody jsou poněkud větší než na jaké jsem zvyklý z meze. Asi lepší podmínky. Špendlík by to měl být, ale už v prvorepublikových sortimentech jsou i jiné žlutoplodé slívy. Jinak na špendlikovicu nedám dopustit, výtěžnost je krapet nižší (letní ovoce),... celý příspěvek >
Vykácet tolerantní švestky napadené šárkou?, 26.8.2008
Pokud stromy plodí nechal bych vše tak jak je. Promořenost šerkou je tak velká, že kácení napadených stromů má smysl jen kolem školek. Rostlinolékařskou správu bych nechal v kanclu. Šarka je karanténní choroba při jejím zjištění by v každém případě... celý příspěvek >
Co je to za švestku? Je to šarka?, 26.8.2008
Dobrý den, měl by to být špendlík. Jen by ještě byla zajímavá informace o velikosti plodů a barvě v plné zralosti. U nás se vyskytují ještě další lokální odrůdy žlutozelených slivek, ale mají většinou menší plody (2-3cm). Jinak co se týče šarky,... celý příspěvek >
Praskání kmene naroubované (?) višně, 3.8.2008
Omlouvám se, možná to není 15 m, ale o něco míň (10 - 11, špatně se to odhaduje). S česáním je to jednoduché: my si oberem višně dole, kosáci a spol. zase nahoře.
TZ4 K14 a příslušenství, 23.1.2008
Hydraulika v tomto případě není potřeba. Hevery jsou ze Škody 105 a jsou na kliku. Těmi si presně nastavim přírubu žačky proti šroubům u traktoru a zapojím pak vyndám nápravu spustím hevery a odjedu. Při odpojováni přijedu nad vozik vytočím... celý příspěvek >
Ocún, 12.10.2007
Takže jestli jsem to dobře pochopila, máte je zřejmě naskládané v květníku, a protože jsou na podzim cibulky květuschopné, budou kvést nebo právě kvetou a ptáte se zřejmě, co s nimi po odkvětu, což bude v nejbližší době. Až odkvetou, zasypala bych je... celý příspěvek >
Jak se jmenuje?, 30.4.2007
Zdravím všechny. Potřebuju zjistit název stromu, co my roste před barákem. Je asi 10-15 m vysoký s hrubým, mohutným kmene a trny tak 8 cm dlouhými.Plody jsou luskovité 10-15cm dlouhé a 3 cm široké.V lusku jsou semena jak fazole cca 6 ks. Nevíte... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika