|
Příspěvky uživatele - 31.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co je to?, 9.4.2010 Dobrý den, takové lusky jsem si dovezla z Trogiru v Chorvatsku a rostli na akátu.Dokonce mám asi 20 rostlinek ze semínek. Lucie |  | Jak se zbavit mšicí na ibišku, 21.8.2009 Mšicí na rybízu a venkovních ibiškách jsme se zbavili tak, že jsme je jednoduše postříkali z rozprašovače mlékem. Prý se ji zalepí dýchací cesty. |  |
|  | Clematis, 2.7.2009 Mám stejný clematis, stříhám přesně tak, jak píše Jasta, akorát ne na jaře, ale ještě na podzim, kdy listy hnědnou, schnou, opadávají a clematis nevypadá hezky. Výsledek mám stejný, každoročně se keř květy jen hemží.Zdraví Jity |  | Výběr sekačky - elektrická nebo benzínová, i s mulčem - moje mýty, 21.5.2009 Opravuji se, je to 10 litrový kanystr. |  | Výběr sekačky - elektrická nebo benzínová, i s mulčem - moje mýty, 21.5.2009 Mám zahradu 3800 m2, pětilitrový kanystr vystačí na 6 sekání. |  | O jaké rostliny se jedná?, 18.9.2008 Manžel tuhle kytku objevil někde u známých a líbila se mu, tak si ji přivezl. Množí se sama vystřelujícími semeny a můžu říct, že nejen na naší ale i na sousedovic zahradě už 3 roky krtek nebydlí. A že do té doby tu měl eldorádo. lenka |  | Hryzec - zabralo to, 29.7.2008 Dobrý den, mám jenom dotaz co jsou to ti Běžci. Dík za radu Zdenka |  | podražec velkolistý , 16.8.2007 Váš velkolepý podržec se jmenuje velkolistý . Najdete ho na adrese: http://www.garten.cz/a/cz/32-aristolochia-durior-hill-8211-podrazec-velkolisty |  | čili papričky, 14.11.2006 Recept mám, bohužel ho neznám zpaměti,(mám ho jinde než PC), ale slibuju, že ho brzy napíšu. Letos už ho stejně potřebovat nebudete. Je to vynikající pasta např. k masu, párkům, klobásám a pod. Je to ale směs chilli (nebo feferony) se sladkou... celý příspěvek > |  | Černání vlašských ořechů, 6.10.2006 Moc děkuju Zbyňku,
ale už tam nepíší, jestli se strom dá vyléčit?
Jaké máš Ty zkušenosti? Ten náš je bohužel velmi vysoký, byť poměrně mladý, obávám se, že ho nikdo stříkat nebude a budou ho chtít pokácet :-(( |  |
|  | pila do ženských rukou?, 7.9.2006 Vážený J.S.: Děkuji Vám, rizika převládla, zůstala jsem u pily ruční. L.P., autorka dotazu |  | Kadeřavost, 16.6.2006 V žádném případě to nemá význam-tedy stříkat po vyrašení pupenů. Při zimním postřiku je třeba dodržet zásadu, že postřik je účinný jen tehdy, jestliže ještě nedošlo k prvopočátečnímu prasknutí pupenu před rašením. Jakmile k tomu dojde je jakýkoliv... celý příspěvek > |  | pila do ženských rukou?, 4.5.2006 Potřebuji řezat a motorové pily se bojím. Najde se odvážnější žena, která si již poradila se svým strachem i odmítavým postojem svého okolí? Nebo na to mám raději zapomenout? |  | Poradíte ce je to za keř? foto, 27.4.2006 buganvilii jsem viděla prodávat v Baumaxu na Stodůlkách za 280,- Kč, je ale náročná na přezimování, ale kdo má vytápěný skleník, tak nebude problém |  |
 |
|
|
|