|
Příspěvky uživatele - 114.232
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nekvete, 22.4.2025 Třeba u Durancií se uvádí taktéž, že kvete poprvé za 6-8 let. Loni jsem dva nové stromky nasadil do květináče s tím, že je zasadím později. Obě vykvetly a měly plody.
Je to předeším o tvaru, rozložení větví. |  | Nekvete, 22.4.2025 To bude ono. Musíte mít nejvíce zelené hmoty ve spodní části nebo aspoň ve střední. Když se podíváte na stromek.měl by být třeba ve tvaru pyramidy, nebo nějaký kotel. Jestli bude vypadat jak pyramida postavená na špičku, pak bude jen růst bez... celý příspěvek > |  |
|  | Skvrny na kmínku zasazené jabloně, 19.4.2025 Zbytečně jej nestrašte, protože to žádná choroba není. |  | Skvrny na kmínku zasazené jabloně, 19.4.2025 Nasazení jabloně i v tomto čase, toho se vůbec nemusíte bát. Ujme se bez problémů. Samozřejmě, chce to párkrát zalít. |  | Skvrny na kmínku zasazené jabloně, 18.4.2025 Napsal jsem to zřejmě blbě. Neměl jsem napsat rány, ale poškození. Nebyl stromek trvale ve vlhku? Anebo nezaléval se stále? |  | Skvrny na kmínku zasazené jabloně, 18.4.2025 Ty hnědé skvrny rovná se mrtvé dřevo. Stačí do toho rýpnout nehtem. Nic zeleného tam nebude. I kdyby se jabloň někde zazelenala, také rány se nikdy nezahojí. Pokud ještě seženete novou, nahraďte ji.
|  | Nově zakoupená švestka, 13.4.2025 Štíhlé vřeteno u švestky, může být. Za dva rioky sklidíte švestek pět, pak deset, další rok třeba i misku a pak toho necháte, protože vám štíhlé vřeteno přeroste.
Slivoň není jabloň. |  | Nově zakoupená švestka, 13.4.2025 Tak, jak jsem psal níže, jestli chcete stříhat až příští rok, nechejte ty spdní jen živořit. Jinak narostou a po odstřižení tam budete mít rány jak stodolu.
Jestli byla v květináči, osrříhal bych všechny větve a zapěstoval novou korunku. Nechat... celý příspěvek > |  | Nově zakoupená švestka, 13.4.2025 Je to jednoduché. Nejlepší bude, když se na nějakou velkou švestku podíváte, jak roste, kolik má větví atd. Jestli opravdu roste takto blbě s deseti větvemi po kmeni.
Stříhat až příští rok můžete, ale udělejte to tak, že spodní větve budete v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|