Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Hnednuti kvetu hortenzie, 16.8.2024
Vždyť tě kytce nic není, tohle hortenzie dělají, je to mladá rostlina. Pravidelně přihnojovat a počkat několik let.
Plotostrih na habrový plot, 15.8.2024
Jo, milej zlatej, já už si na to od teď sám budu muset zjednat. A žádná pomůcka mi nepomůže.
Plotostrih na habrový plot, 15.8.2024
Nebo byste to mohl za paní elegantně udělat vy a zdarma.
Hrušky 2022, 14.8.2024
Muškatelka šedá má v optimální zralosti naprosto famózní chuť i strukturu dužiny. Bohužel ta optimální zralost se jednak musí přesně trefit, druhak trvá jen dva tři dny, pak nehompromisně hniličí.
Rajčata 2024, 18.7.2024
Omluva, měl jsem nějaký zatmění. Smazat už to nemůžu.
Rajčata 2024, 18.7.2024
Odpusťe post nmimo téma. Divím, se, že vy takovej rajčatovej výzkumník zvažujete popis na pytlíku. A už přece roky zkušeností musíte vědět jak hje průběh vegetace. Nehledě k tomu, že v těch speciálních zařízeních pěstuejete rajčata od prosince.
Co na plíseň okurkovou?, 18.7.2024
Nojo, navrch ohníček, vespod rybníček, to se jim líbí. Já mám s plísní problém, Hadovka začala a na postřik nereagovala, dnes přijde na řadu Ortiva, asi jsem s ní měl začít. nakladačky zatím drží, přece jen jsou asi tolerantní. Skleník.
Bile nitě, 16.7.2024
Nejspíš nějaké nitěnky. V takhle zanedbaném bazénu se jim daří.
Hadovky - deformované plody, 13.7.2024
Teď je docela hitem na internetu postřik okurek proti plísni ředěným mlékem. Osobně si myslím, že je to pitomost, ale přece jen, má někdo zkušenost?
Počasí 2024, 13.7.2024
Tady je čtrnáct dní vzduch a podlaha jak v prádelně, všude voda, plesniví okurky, cibule. Rok naprd.
Rajčata 2024, 13.7.2024
První Stupické jsem utrhl začátkem července, pak postupně do teď další tři. Ostatní odrůdy nic. A rostliny jsou podivně slabé. Folník.
Okurka- skleník- choroba, 10.7.2024
Včera jsem na roubované hadovce ve skleníku zjistil příznaky (možná) plísně. Na naši polohu docela brzo. Zajímavé je že rostlina je v zadní části daleko od dveří. Preventivně postřik Curzate. Vedle rostoucí čtyři nakládačky čisté.
Hadovky - deformované plody, 29.6.2024
Tak když se to nabílí zvonku, na plody stěží co spadne. Déšť to sice trochu smývá, ale stačí jednou za sezonu to přetřít. Afrikány dáváte jako krmení slimákům? Protože když zasadíme afrikány na záhon, nestačíme sypat, jinak je sežerou naposezení.
Lze ještě sázet rajčata?, 28.6.2024
Já bych tak silně optimistický nebyl. Ne všichni zahrádkaří v tak ideálních podmínkách jako vy, pane W. Záleží jak na té poloze, tak na odrůdě. Zkusit to může, co z toho bude uvidí.
Meruňky 2024, 27.6.2024
Zkuste si uvědomit, že ne každý zahrádkaří v takové poloze jako vy, kde (snad) i v letošních kalamitních mrazech je tak skvělá úroda. Ne každý mimo vás je neschopný, když úrodu nemá, protože ji zdecimoval mráz.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika