Příspěvky uživatele - 158.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 18.8.2024 Obsahuje fotku
Ano, crimson není biftek, ale dle velikosti plodů mi tak připadá. I podle toho že další vijany a obecně celá rostlina je nějak zaprdena.Coctail crush mají velikost asi 5cm a začínají jít do barvy. Rubilicious je kolem 2-3 cm, tedy tyto odrůdy jsou... celý příspěvek >
Stonek rajčete, 8.8.2024
Výstupky, to jsou kořeny, resp. zárodky, ve skleníku kde je vlhceji to mám někdy až ke stropu. Žádná vada ani nemoc. Buďte v klidu. Někdy se to stává. Nějaká růstová porucha ale na nic to nemá vliv.
Éurobenzin a krovinorez, 8.8.2024
Já běžně používám benzín rok starý a nikdy problém, jak do sekačky tak křovinořez. Tak nevím. Koupím 5l kanystr a mám ho na dva roky. Zbytek běžně nechávám ve stroji přes zimu. Tak babo rad.
Cukety po uvaření hořká, 6.8.2024
Nevím, a vy jste ji jedla i před vařením, tedy hořká nebyla?
Rajčata 2024, 4.8.2024
Vypadá to zatím dobře. I přes neustále přeháňky si rajčata vedou dobře, jen to zrání se zatím nedostavuje. U sousedky jede plíseň fest, tedy postřik funguje. Má je bohužel asi metr dva od mých rajčat, zatím se ale drží, a to všechny.
Papriky 2024, 31.7.2024 Obsahuje fotku
Mne letos překvapila paprika Boneta, má sice středně velké plody až menší, ale taková násada, to jsem ještě nikdy neměl. Co určitě zklamalo je Lydia, to už nikdy.
Rajčata 2024, 24.7.2024
Dnes jsem zjistil první napadené rajče plísni na dvou listech, odrůda zlatava. Ostatní ok. Vzal jsem vše mědí. Za týden až 14 dní v plánu ortiva.
Rajčata 2024, 20.7.2024
To musí být něčím vyzrane, to není nemoc. Ale čím to netuším. Co nějaké housenky někde, nebo nějaký brouk, listokaz nebo tak. Nikdy jsem to na rajčeti neměl, ale na paprikách ano, byly to nějaké housenky.
Rajčata 2024, 19.7.2024 Obsahuje fotku
Ano, plíseň jak vyšitá. Také mám ridomil, ale mám z něj obavu, tedy jsem ho dal bráchovi na brambory, ta kontaktní látka se do hlíz nedostane, narozdíl od rajčat. Brambory mám také chycené, lehce. Mám jen pár na kompostu, jinde není místo. Asi je už... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 17.7.2024
Jak, Milane, ale nejsi sám. Včera jsem se všiml, že na bramborách v pár nádobách mám plíseň bramborovou, a vzhledem k opožděnosti min. o měsíc mých rajčat, musím začít ošetřovat proti plísni, jinak se medockam ani jednoho. Problém je že mám... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 12.7.2024 Obsahuje fotku
No, já stále čekám na první rajčata. Venku se po kroupech zmátořili a kvetou, ve skleníku mám jen angelle a zatím nic zralé. Ovšem vijany jsou parádní.
Plíseň okurková?, 29.6.2024
Vertimec a hlavně zespoda, většina saje na spodní straně listů. Má ráda sucho a teplo, tedy bych neváhal s postřikem. Ale můžu se i mýlit, ale na plíseň to nevypadá.
Plíseň okurková?, 29.6.2024
Začínající sviluška
Problém se sršny, 27.6.2024
Já bych dal pořádnou síť s rámem, nejen proti sršním. Je to užitečný tvor.
Rajčata 2024, 26.6.2024
Vladimíre, mohl bys mi poradit, ty rajčata či si mi poslal semena, už se po krupobití matori, jak se zdá většina jsou keřová, e to tak? Tedy nevystipovat? Umím jen tyčková, malá rada by se hodila, děkuji. Jde o ta partenokarpicka, a také ty srdce.ono... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika