|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 30.5.2023 Jo? Papriky už zralé? To těžko. Politování fakt nečekám, jen mi ta odpověď přišla ironická, tedy jsem si nezačal. |  | Rajčata 2023, 29.5.2023 Jen tak pro zajímavost, jak je to u vás s růstem rajčat a paprik? Na dnešek nejnižší teplota v metru u nás 1.7, včera 2,9... Venku vše jen stojí a nic nedělá, ani mrkev a petržel nechce klíčit, papriky ve skleníku stále stejné. Výhony ostružin... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 30.4.2023 Jo a navíc jsem je mulcoval posekanou trávou s úmyslem postupně zlepšit a vylepšit půdu, žížaly pracovali dobře, ale tím jsem také bránil prohřátí od slunce, takže letos budu taky, ale až se rozjedou a začnou vedra. Tak to je snad komplet co jsem k... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 30.4.2023 Já je letos budu sázet mělčeji a šikmo. Vloni jsem je kvůli vodě sázel kolmo a hluboko, ale jak bylo chladno, skoro tři neděle, a to bylo po zmrzlých, nic nedělali a jen stály, nerostly. Možná tedy moc zima v hloubce má dva rýče. Fakt je, že ani v... celý příspěvek > |  | Listy rajčete hynou, 16.4.2023 Neměl jste je venku a nezapomněl je uklidit, když byla zima a silný vítr? Mně se to stalo loni s paprikám na balkoně, ale projevilo se to až několik dní po akci, nastydlY chudery. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 Až vyleze pulec, vylezou taky. Nebo doma naklíčit a pak hned jako já, akorát ještě čekají v kelímku. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 Asi stačí už. K tématu, předevčírem jsem do skleníku odnesl kelímky s vysetymi okurkami, cukety a dýně, protože doma strašně rychle vyjedou do výšky. Bylo to v době, kdy se začly objevovat bulky na zemině, draky se už ven. Je tu kolem 4 stupňů v... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 host - 63.162 (?), 14.4.2023 14:35
Chci upozornit, že slunce k nám neposílá žádné teplo, ale jen světlo...
No nechtěl jsem do toho zasahovat, ale to co jste vyplodil je přece úplný nesmysl. Světlo je světlo a teplo je infrazareni. Každé má... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 12.4.2023  Vím, že e to je těžké odhadnout, ale máte větší zkušenosti. Myslíte že mohlo něco přežít, viz obrázek? Děkuji. |  | Rajčata 2023, 8.4.2023  Mně letos rajčata nějak nejdou, ale doufám že budou ok, loni to bylo taky tak. Seju až v půlce března, mají vlastně ještě 2 měsíce čas... tak teď jsem sám sebe uklidnil 😃. Milosk. |  |
|  | Mráz ve vegetačním období, 6.4.2023 Mám obavy, že až ho proverim, že bude ukazovat dobře, protože auto mi ráno po páté ukázalo -6 a zahrádku mám ještě níž u potoka. Květy, většina, byly ještě zavřené, některé už růžové poupě. Snad něco přežilo. Nebyl v koruně, ale volně ve vzduchu metr... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období, 6.4.2023 Tak asi hotovo. Včera -9,7, dnes -9, redhaven vypadá... některé poupata vysypané, ní uvidíme. Jsem doufal že ochutnam, stále doufám. Teploměr mám z Lidlu do auta s pamětí, zkoušel jsem ho porovnat s jiným, za dne rozdíl 1 stupeň,tak asi je třeba v... celý příspěvek > |  | Rozkvétání broskvoní, 2.4.2023  Redhaven, Zbiroh, mrazova kotlina. Hlásí max -4 tak snad to přežije.zkusenost žádná, první stromek broskve. |  | Kolovidnaja, 26.3.2023 To rád slyším že to jde. Jablko mám na m26 ale v pohodě, třešeň g5,jen lepotici jsem.sehnal jen na zr roste tedy bujné ale hodně svisle, tak ji nechám úzkou a vyšší. Meruňku na Julien..tedY podnože nemám optimální no. Po zapestovani mám v plánu řezat... celý příspěvek > |  | Kolovidnaja, 26.3.2023 Pánové a damo, děkuji za rady, oukinska bude super, já ji navíc nenašel na julienne, ale teď mám od vás tip, tak ještě jednou díky. Švestkovou chuť fakt nechci. Jen pro vysvětlení, zahrádku mám opravdu malou asi 15x10 m, jeden skleník a broskev,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|