Příspěvky uživatele - 158.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 27.8.2023
Ano, green Tiger, výborná rajčata, pěstují každoročně. Mají zajímavé listy že? Milosk.
Rajčata 2023, 7.8.2023
Tak, zítra si objednám nějaké ty odolné "crushe" ať jsem připraven na příští sezónu. Něco už od tebe mám zaseto, po jedné rostlině mountain a Pico Belo nebo jak to je, nějak od nich nemůžu najít sáčky co si mi poslal. No to je jedno, udělám si... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 6.8.2023
Rozhodl jsem se že to letos nevzdám, dnes jsem striknul mědi s mlékem a budu to sledovat, jsem tam každý den. Pak holt Přistoupim k tvrdé chemii, mám ještě v zásobě ridomil, který než jsem loni stihl použít tak ho zakázali.Tajně doufám, že pořád to... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 6.8.2023
Tak dnes jsem zjistil jeden list s plísní, zhora černý a zespodu chlupatá šeď, zklamání a dilema, jestli striknout. Letos jsem nad nimi udělal přístřešek a prd platný. Dělal jsem vše abych to měl bio, kvůli vnoučeti, ach jo. Taky proto že je to letos... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 30.5.2023
Jo? Papriky už zralé? To těžko. Politování fakt nečekám, jen mi ta odpověď přišla ironická, tedy jsem si nezačal.
Rajčata 2023, 29.5.2023
Jen tak pro zajímavost, jak je to u vás s růstem rajčat a paprik? Na dnešek nejnižší teplota v metru u nás 1.7, včera 2,9... Venku vše jen stojí a nic nedělá, ani mrkev a petržel nechce klíčit, papriky ve skleníku stále stejné. Výhony ostružin... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 30.4.2023
Jo a navíc jsem je mulcoval posekanou trávou s úmyslem postupně zlepšit a vylepšit půdu, žížaly pracovali dobře, ale tím jsem také bránil prohřátí od slunce, takže letos budu taky, ale až se rozjedou a začnou vedra. Tak to je snad komplet co jsem k... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 30.4.2023
Já je letos budu sázet mělčeji a šikmo. Vloni jsem je kvůli vodě sázel kolmo a hluboko, ale jak bylo chladno, skoro tři neděle, a to bylo po zmrzlých, nic nedělali a jen stály, nerostly. Možná tedy moc zima v hloubce má dva rýče. Fakt je, že ani v... celý příspěvek >
Listy rajčete hynou, 16.4.2023
Neměl jste je venku a nezapomněl je uklidit, když byla zima a silný vítr? Mně se to stalo loni s paprikám na balkoně, ale projevilo se to až několik dní po akci, nastydlY chudery.
Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023
Až vyleze pulec, vylezou taky. Nebo doma naklíčit a pak hned jako já, akorát ještě čekají v kelímku.
Asi stačí už. K tématu, předevčírem jsem do skleníku odnesl kelímky s vysetymi okurkami, cukety a dýně, protože doma strašně rychle vyjedou do výšky. Bylo to v době, kdy se začly objevovat bulky na zemině, draky se už ven. Je tu kolem 4 stupňů v... celý příspěvek >
host - 63.162 (?), 14.4.2023 14:35 Chci upozornit, že slunce k nám neposílá žádné teplo, ale jen světlo... No nechtěl jsem do toho zasahovat, ale to co jste vyplodil je přece úplný nesmysl. Světlo je světlo a teplo je infrazareni. Každé má... celý příspěvek >
Broskve 2023, 12.4.2023 Obsahuje fotku
Vím, že e to je těžké odhadnout, ale máte větší zkušenosti. Myslíte že mohlo něco přežít, viz obrázek? Děkuji.
Rajčata 2023, 8.4.2023 Obsahuje fotku
Mně letos rajčata nějak nejdou, ale doufám že budou ok, loni to bylo taky tak. Seju až v půlce března, mají vlastně ještě 2 měsíce čas... tak teď jsem sám sebe uklidnil 😃. Milosk.
Mráz ve vegetačním období, 6.4.2023
Mám obavy, že až ho proverim, že bude ukazovat dobře, protože auto mi ráno po páté ukázalo -6 a zahrádku mám ještě níž u potoka. Květy, většina, byly ještě zavřené, některé už růžové poupě. Snad něco přežilo. Nebyl v koruně, ale volně ve vzduchu metr... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika