|
Příspěvky uživatele - 158.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2023, 27.8.2023 Ano, green Tiger, výborná rajčata, pěstují každoročně. Mají zajímavé listy že? Milosk. |  | Rajčata 2023, 7.8.2023 Tak, zítra si objednám nějaké ty odolné "crushe" ať jsem připraven na příští sezónu. Něco už od tebe mám zaseto, po jedné rostlině mountain a Pico Belo nebo jak to je, nějak od nich nemůžu najít sáčky co si mi poslal. No to je jedno, udělám si... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2023, 6.8.2023 Rozhodl jsem se že to letos nevzdám, dnes jsem striknul mědi s mlékem a budu to sledovat, jsem tam každý den. Pak holt Přistoupim k tvrdé chemii, mám ještě v zásobě ridomil, který než jsem loni stihl použít tak ho zakázali.Tajně doufám, že pořád to... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 6.8.2023 Tak dnes jsem zjistil jeden list s plísní, zhora černý a zespodu chlupatá šeď, zklamání a dilema, jestli striknout. Letos jsem nad nimi udělal přístřešek a prd platný. Dělal jsem vše abych to měl bio, kvůli vnoučeti, ach jo. Taky proto že je to letos... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 30.5.2023 Jo? Papriky už zralé? To těžko. Politování fakt nečekám, jen mi ta odpověď přišla ironická, tedy jsem si nezačal. |  | Rajčata 2023, 29.5.2023 Jen tak pro zajímavost, jak je to u vás s růstem rajčat a paprik? Na dnešek nejnižší teplota v metru u nás 1.7, včera 2,9... Venku vše jen stojí a nic nedělá, ani mrkev a petržel nechce klíčit, papriky ve skleníku stále stejné. Výhony ostružin... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 30.4.2023 Jo a navíc jsem je mulcoval posekanou trávou s úmyslem postupně zlepšit a vylepšit půdu, žížaly pracovali dobře, ale tím jsem také bránil prohřátí od slunce, takže letos budu taky, ale až se rozjedou a začnou vedra. Tak to je snad komplet co jsem k... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 30.4.2023 Já je letos budu sázet mělčeji a šikmo. Vloni jsem je kvůli vodě sázel kolmo a hluboko, ale jak bylo chladno, skoro tři neděle, a to bylo po zmrzlých, nic nedělali a jen stály, nerostly. Možná tedy moc zima v hloubce má dva rýče. Fakt je, že ani v... celý příspěvek > |  | Listy rajčete hynou, 16.4.2023 Neměl jste je venku a nezapomněl je uklidit, když byla zima a silný vítr? Mně se to stalo loni s paprikám na balkoně, ale projevilo se to až několik dní po akci, nastydlY chudery. |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 Až vyleze pulec, vylezou taky. Nebo doma naklíčit a pak hned jako já, akorát ještě čekají v kelímku. |  |
|  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 Asi stačí už. K tématu, předevčírem jsem do skleníku odnesl kelímky s vysetymi okurkami, cukety a dýně, protože doma strašně rychle vyjedou do výšky. Bylo to v době, kdy se začly objevovat bulky na zemině, draky se už ven. Je tu kolem 4 stupňů v... celý příspěvek > |  | Mohu již přenést do skleníku?, 14.4.2023 host - 63.162 (?), 14.4.2023 14:35
Chci upozornit, že slunce k nám neposílá žádné teplo, ale jen světlo...
No nechtěl jsem do toho zasahovat, ale to co jste vyplodil je přece úplný nesmysl. Světlo je světlo a teplo je infrazareni. Každé má... celý příspěvek > |  | Broskve 2023, 12.4.2023  Vím, že e to je těžké odhadnout, ale máte větší zkušenosti. Myslíte že mohlo něco přežít, viz obrázek? Děkuji. |  | Rajčata 2023, 8.4.2023  Mně letos rajčata nějak nejdou, ale doufám že budou ok, loni to bylo taky tak. Seju až v půlce března, mají vlastně ještě 2 měsíce čas... tak teď jsem sám sebe uklidnil 😃. Milosk. |  | Mráz ve vegetačním období, 6.4.2023 Mám obavy, že až ho proverim, že bude ukazovat dobře, protože auto mi ráno po páté ukázalo -6 a zahrádku mám ještě níž u potoka. Květy, většina, byly ještě zavřené, některé už růžové poupě. Snad něco přežilo. Nebyl v koruně, ale volně ve vzduchu metr... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|