|
Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 11.3.2024 Klasika. doporučte strom co vyroste do výše 3.458 metru, s průměrem koruny 2,25 metru. Měl by tak vyrůst do zítřka odpolede a zůstat tak navěky. |
 |
Wangenheim podpnik, 10.3.2024 Ano, je to odrůda švestky, mimochodem i dost dobrá, která se také používá jako podnož. |
 |
|
 |
Hnůj, 10.3.2024 Zapomínáte na to, že zemědělské produkty se taky dají vyvážet a tím získávat peníze z toho, co máme k dispozici a vyroste tady. A miliony ovcí všude kolem nás? Kdo by to ošetřoval a veterinárně hlídal? Takovou krajinu bych fakt nechtěl vidět.... celý příspěvek > |
 |
Hnůj, 10.3.2024 158.34. Tak já vám můj názor vysvětlím. Podotýkám, že je můj vlastní a nepotřebuju k jeho získání poslouchat nějaký podcast. Když budem předpokládejme chtít dovézt CELOU spotřebu zemědělských produktů má to tři aspekty. První je čím to zaplatíme a... celý příspěvek > |
 |
Hnůj, 9.3.2024 Máte pravdu, paní L., ztratil jsem ostražitost a nakrmil trolla. Musím být opatrnější. Jen poznámka, on žádný názor nemá. |
 |
Hnůj, 9.3.2024 80.225: Nechte tý agitace, svazáku jděte spamovat jiný fórum. |
 |
Hnůj, 9.3.2024 M II. Máte recht! |
 |
Hnůj, 8.3.2024 Nečtete pozorně co píše L. Odpad z bioplynky není hnůj. Nevím co to bylo, neviděl a nečuchal jsem to. Klasický hnůj má pevnou konzistenci. Pokud je to odpad z roštových stájí, je naředěný vodou, tekutý a říká se tomu kejda. A když se to přečerpá do... celý příspěvek > |
 |
Hnůj, 7.3.2024 Z toho by mohla být zajímavá právní bitva, ač jde ve skutečnosti o hovno(a). |
 |
Kadeřavost broskvoně 2024, 4.3.2024  Takhle vypadají letorosty asi deset dnů po postřiku BJ. |
 |
|
 |
Rajčata 2024, 2.3.2024 A já si koupím občas krabičku cherry za mírnou cenu a jsem spokojený. Bez závojů LEDek a různých pěstebních udělátek, kvůli kterým bych si ani nesedl ke stolu. Jsem poměrně starý a pamatuju doby, kdy se rajčata konzumovala jen v omáčce a na zahradách... celý příspěvek > |
 |
Asparagus Sprengeri, 2.3.2024 Běžnou, nic speciálního. Pozor na kupované substráty. Umístění na mírné slunce, za soc. je mívali ve výkladech řeznictví jako náhradu masa. Snáší i polostín. Když prosperuje, rychle zaplní květník a musí se rozdělit. |
 |
Nashi Hosui - půjde zachránit?, 28.2.2024 Houba, která se tvoří na odumřelém dřevě, hlavně rybízů. Stromek odchází. |
 |
Bordeauxská jícha, 25.2.2024 Technická. Wikipedije je dobrá, ale občas tam jsou craviny. BJ se podle dostupných zdrojů používá o roku 1885. Pálenému vápnu se neříká hydrát, ale pálené vápno. Hydrátu se říká hydrát a NENÍ to pálené vápno. Stavební řetězec je takto: Vápenec =... celý příspěvek > |
 |
Bordeauxská jícha, 22.2.2024 Použil jsem recept z knihy Naše zahrádka od Kutiny, protože internetové návody můžou být zkreslené. Už si přesně nepamatuju poměr. Doporučuje "naložit" jednotlivé komponenty den předem aby se řádně rozpustily, a pak smíchat. Takže jsem vzal dva litry... celý příspěvek > |
 |