Příspěvky uživatele - 9.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špičaté zelí, 31.12.2024
S nádechem Silvestra a nepatrně nostalgicky. Tohle je čítankový případ rozvinutí diskusního vlákna úplně někam jinam. Od původního postu, který už je zapomenutý a nikdo si jej nepamatuje se dostáváme k problematice krouhání zelí, zda je přípustné je... celý příspěvek >
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024
Vcelku zajímavá povídka. To že vaše kámoše takovéto fórum nezajímá zas nezajímá většinu zde. Málokdo je takový nadšenec, aby si nechal posílat stromky za takových podmínek a takové ceny. Ale koho to baví, je to jeho věc.
Aké odrody sliviek do záhrady?, 30.12.2024
Trochu pravdy bude na obou stranách. Je dobré vědět co se děje nového. Názor voják se stará, voják má je v tomto kontextu nesmyslný. Obyčejný BFU (běžný Franta uživatel) nemá možnost ani čas se pídit po nějakých supernovinkách, nehledě na to, že... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 25.12.2024
Neřekl bych že jen o lenosti, ale taky o hubě. Mně citron k zelí nesedí. Mám radši ocet.
Hokuto🍎 1,8kg, 17.12.2024
To spíš někdo neví, jaký rozdíl je mezi 180.  a 1800. gramy.
Tykev - predpestovat nebo ne, 17.12.2024
Nevím, nezkoumal jsem to. Ale mám zkušenost, že ať mrzne nebo ne, slimáci jsou pořád. Spíš jim vadí sucho a teplo.
Tykev - predpestovat nebo ne, 17.12.2024
Slimáci s oteplováním nesouvisí, je to zavlečený škůdce. Záleží v jaké oblasti tazatel zahrádkaří. Pokud v teplé a slimáky tam nemá, předpěstovat nemusí. Ale práce s tím velká není a výsledek spolehlivější.
Problém se zelím, 10.12.2024
5 cm potopené je zbytečně moc, stejně vyplave nahoru. Stačí když bude zalité a hlavně bez přístupu vzduchu, stále voda ve žlábku a kontrolovat.
Lípa na zahradě, 9.12.2024
Takový strom na zahradu nepatří. Léčivá je lípa malolistá a ta roste až do nebe.
Lípa na zahradě, 9.12.2024
Všechny myšlenky v dotazu jsou špatně.
Karburátor Dolmar 119, 3.12.2024
To už radíte podobně, jako bývalo v časopise Udělej/urob si sám: Obrátíme se na známého soustružníka... Ano, asi se nějaký starý opraváře někde možná vyskytuje. Ale nepochybně lepší, rychlejší a účinnější bude koupit nový stroj.
Hlávkový salát, 10.11.2024
Mám trochu podobnou zkušenost, když se soustředí na jednu rostlinu, ožerou ji až ke kořenům. Ne že by si ostatních nevšimli, ale tu jednu berou vytrvale. Nezkoumám proč to dělají a sypu tam granule.
Rada - tlakové větvení a klejotok, 27.10.2024
Taky bych to nechal, jen případně podle potřeby upravit tvar. Třešně tohle dělají a můžou tak léta růst a plodit. Málokterou se podaří zapěstovat podle knížky, jsou svéhlavé.
Prosba a žádost o odpověď, 24.10.2024
Na můj vkus je to dost divný dotaz. Vzrostlé smrky ošetřit řezem na pařez, ve vašem věku je to optimální způsob. Smrk, pokud roste ze semene vyroste v prvním roce tak 5, možná i 10 cm. Nedokážu si představit, že by přežil v běžně sečením udržované... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 4.10.2024
A to je co furt píšu, že každý rok je jiný a urodí se něco jiného. Jablka letos spočítám na prstech, loni jsme moštovali a ještě dali do lihovaru. Lískáče vždy sežerou strakapoudi už od srpna, letos jich mám, že to ani nevylouskám.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika