|
Příspěvky uživatele - 189.109
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaké zahradní nůžky?, 10.3.2023 Je to uvedené v předchozím odkaze - nejsou rozebíratelné. Nicméně zatím jsem neměl potřebu je brousit, nemají se jak ztupit. Naostřit je můžete ale i složené, a nebo rozebrat tak, že odvrtáte nýty, nabousíte a pak spojíte šrouby. Jejich cena je... celý příspěvek > |  | Jaké zahradní nůžky?, 8.3.2023 Už zase ten komický šarlatán s uměním ostřit nože?
Ten pán se nedokáže smířit s tím, že střihnutí nůžkami je jednoduché, rychlé a praktické. On má potřebu opět zatahovat kvalitní nůž i tam, kde nemá žádný smysl. To už musí být nějaké trauma z... celý příspěvek > |  |
|  | Brambory ze semen, 6.3.2023 Zcela analogicky to samé platí i na vás:
To přece nejsou fakta. Tady se pohybuje spousta lidí a vy o nich nic nevíte. Tak fakty posloužit nemůžete. Pouze jeden člověk toto provozuje, akorát vy pokračujete v představení obecního hňupa. Dovolím... celý příspěvek > |  | Brambory ze semen, 6.3.2023 A proč by jako nemohl říct fakta, tj. že nikdo jiný tu tuhle zálibu neprovozuje? A že k takovému účelu je vhodný blog, nikoli samomluva v diskuzním fóru, kde nemá s kým diskutovat na toto téma? |  | Vyhnívání stromu, 12.1.2023 Tazatel už ale odpověď dostal, takže vaše čekání na lepší fotku, abyste k ní svým typickým způsobem "řekl velké hloupé nic", je zcela zbytečné. Kolem vás se toto fórum netočí, tento dotaz byl zodpovězen a vlákno se může uzavřít. |  | Vyhnívání stromu, 11.1.2023 Walter a SPCH nevidí, já vidím. Proto můžu i poradit, což se pánovi Walterovi zřejmě nelíbí... Obrázek je jasný, jen v části chybí jedna barevná složka, což není pro posouzení rozsahu a tvaru poškození vůbec podstatné.
A narozdíl od SPCH jsem... celý příspěvek > |  | Vyhnívání stromu, 11.1.2023 Typická neodpověď od SPCH, on totiž ještě nikdy neodpověděl a pouze klade hloupé otázky.
I z poškozeného obrázku je jasně vidět kmen s obří dírou u paty a vyhnilý vnitřek vydlabaný vedle na hromadu. Já jsem měl takto poškozenou 1 kosterní větev.... celý příspěvek > |  | Postřik proti kadeřavosti již nyní?, 5.1.2023 A má takový postřik nějaký smysl? Stejně se maximálně hnou pupeny, pak ještě měsíc až dva zima bude. A až bude rašení pokračovat, postřik už účinkovat nebude. Potlačí v tomto stádiu, když stejně přijde ochlazení před úplným rašením listů, nějakým... celý příspěvek > |  | Kaktus - možná nemoc?, 22.12.2022  Viz foto: |  | Kaktus - možná nemoc?, 22.12.2022 Ještě poznámka: pokud nemáte zkušenosti a chcete se ujistit, jak vypadají škůdci na kaktusu, zkuste si googlem vyhledat např. "štítěnky červci kaktus". Nevěřte hned všemu, co vám tu někdo poradí... (i když v dobré víře). |  |
|  | Kaktus - možná nemoc?, 22.12.2022 ... a jestli se chcete přesvědčit, jak vypadají štítěnky či červci na kaktusu (pokud s tím nemáte praktické zkušenosti), použijte google, ukáže vám spoustu názorných obrázků.
štítěnky červci na kaktusu
|  | Kaktus - možná nemoc?, 22.12.2022 Prosím, neubližujte kaktusu, ničím do něj nešťourejte a ničím jej nepotírejte. Tyto jakoby zdřevnatělé oblasti, většinou v záhybech, jsou u kaktusů a pryšců zcela normální a přirozené, o žádné štítěnky se nejedná. To by jeden brečel, když (zde stále... celý příspěvek > |  | Finální plán výsadby stromků u RD, 14.11.2022 SPCH, souhlasím s vašim kritikem. Sesadit dohromady více stromů je šílenost. Začínám si víc a víc myslet, že jste nikdy žádný strom ani nepěstoval. Vaše typické "odpovědi" na dotazy tazatelů jsou většinou ve formě otázek a bez valného významu a vlivu... celý příspěvek > |  | Česnek sezóna 2021/2022, 1.11.2022 Kámen úrazu je "tých pár teplejších dní". To dopředu nikdy nevíte, a pokud jich bude o trochu víc, česnek se probudí už na podzim, a při velkých mrazech (buď už na podzim, nebo při dalším oživení na jaře) může být zničen. Ale je to vaše rozhodnutí... celý příspěvek > |  | Narouboval by mi někdo jabloň, prosím?, 21.10.2022 Zamotané? Co je složitého na šikmém seříznutí podnože v březnu, udělat totožný šikmý řez na roubu, přiložit to k sobě a omotat páskou? |  |
 |
|
|
|