|
Aké odrody sliviek do záhrady?, 8.1.2025  Hanita tento rok podpnik MB. |
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 8.1.2025  Peknu úrodu máva aj Topstar plus.. tento rok krásnu..mám 3 stromky... podpnik MB. |
 |
|
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 8.1.2025  U mňa je rodivost Toptaste primeraná aj keď rok od roku rozdielna..obyčajne má stále niečo ale to okopavanie v horšej pôde je potrebné..takisto v suchu do tohoto okopavaneho miesta lejem vodu..čo sa týka odolnosti väčší mráz by asi zobral... celý příspěvek > |
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 7.1.2025 Ďakujem pán Walter.. |
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 7.1.2025  Lepšiu rodivost som dosiahol okopavanim okolo stromov..každý rok sa posuniem ďalej do poslednej tretiny koruny až za ňu kde aj prihnojujenm, aj robím zálievku ktorá sa dostáva takto lepšie ku koreňom.. takáto okopavka dá zabrať ale v horšej pôde... celý příspěvek > |
 |
Velmi raná paprika, 7.1.2025 Ešte čo sa týka stromov a tienenia skleníka..rozumiem úplne že každý nemá možnosť v záhrade mať skleník netieneny... najviac to pomáha asi tej paprike..priznávam že mám väčšiu záhradu ktorá mi to umožňuje..pekna uroda môže byť ale aj v... celý příspěvek > |
 |
Velmi raná paprika, 7.1.2025  To čo som písal je približne z mojej vlastnej skúsenosti..mám lexan ktorý svetlo rozptýli a dvoje dvere ktoré sú v lete otvorené dokorán 24h..viem to porovnať so susedom, ma zelenu fóliu, aká je násada kvetov, veľkosť sadeníc a plodov paprík v... celý příspěvek > |
 |
Velmi raná paprika, 6.1.2025 Máte pravdu, je to dosť drahé..a videl som ich už aj drahsie..všeobecne semienka paprík a paradajok išli cenovo hore..
U mňa sa Slavusu zatiaľ celkom dobre darilo..kupoval som ho 4 x teraz..nemôžem pravda zaručiť že sa bude dariť s ním aj niekomu... celý příspěvek > |
 |
Aké odrody sliviek do záhrady?, 6.1.2025  Hanita u mňa na myrobalane pekne rodí, chuťovo je Hanita moja obľúbená..problém je skôr alternacia...
Každým druhým rokom..podobne ako aj katinka
.pri preplodeni kvalita plodov v chuti klesá keď je úroda primeraná chuť je veľmi dobrá
.hanita 2... celý příspěvek > |
 |
Velmi raná paprika, 6.1.2025  Slavus v najlepšej rodivosti / foto nižšie..
Odporučiť môžem aj papriku Draky stredne veľká mierne štipľavá... |
 |
|
 |
Velmi raná paprika, 6.1.2025  Určite hľadajte papriku ktorá sa dá konzumovať aj v technickej aj botanickej zrelosti..to ako skoro budete mať papriku záleží aj od toho, koľko slnečného svetla dostanú..čím menej tieňa a viacej hodín svetla cez deň tým skôr budú..
Ja pestujem... celý příspěvek > |
 |
Konštrukcia pod sieť proti vtákom, 4.1.2025  Na začiatok a na koniec radu dať nejakú konštrukciu, obrátené U podobne ako na obrázku ale bez tých spodkov, a zapustiť to do zeme môže to byť aj A prípadne T konštrukcia prepojená spolu našponovanými drotami/lankami ponad rastliny a cez to prehodiť... celý příspěvek > |
 |
Mám s tým niečo robiť?, 29.12.2024 Neviem či to tmavé miesto pod korunkou je glejotok, lepidlo alebo iba nejaký tieň...ak je to lepidlo tak ho radšej nedávajte.iba ak na kuchynsku fóliu omotanu okolo pnika..lebo priamo na kôre odpáli strom.. |
 |