|
Příspěvky uživatele - 210.156
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Podnož Rakoniewická, 13.2.2025 Na podnozi Montclar moje broskvon roste v jilovite, tezke a pude s vysokou spodni vodou jako o zavod jiz ctvrtym rokem. |  | Kaolín plus🧊, 11.2.2025 ucinnost bych videl na stromkach jako ochranu pred sluncem proti predcasnemu nakvetani, na listy to mit vliv nebude. Na rajcata a dale, proc ne, mozna podobne poslouzi popel, vapno... |  |
|  | Otvory v trávníku a světle šedý trus, 10.2.2025 To optus: Není lepší rovnou odpovědět anebo držet hubu? |  | Papriky 2025, 10.2.2025 Koupena, cerstva. Klici tak pulka, no nic. |  | Předpěstování košťálovin, 10.2.2025 Dam na stareho pardala a vyseju rimsky. Vzdy jsem sel rovnou do skleniku. Ty seminka salatu mechavas takto na povrchu? diky. |  | Kdo by mohl doporučit herní platformu pro rekreaci, nutně ji potřebuji, 10.2.2025 V poradku, muze si dat 150 banneru, klidne, nebo o tom publikovat clanek. Ale do fora to jaksi nepatri, pokud to tak ovsem je. Uplne si to nemyslim. Jen trapny pokus nejakeho s*****. |  | Kávovník neplodí, 5.2.2025 na Youtube si najdete pana Urbanka, pestitele, pestuje i kavovnik. |  | Rajčata 2025, 30.1.2025 Obecne vzato, obdivjuju ze muzete pestovat vubec neco na balkone. Mam ho take, na zapad, ale kdykoli jsem neco zkousel pestovat, pustili se mi do toho svilusky. At to byli rajcata, libecek nebo trava. Zeminu jsem vzdy mel ze zahrady, nebo spis... celý příspěvek > |  | Neznámý keř, 29.1.2025 Ano, rekl bych jasan. |  | Špičaté zelí, 27.1.2025 V pohode, Milane, nenarazel jsem na tve chutove preference. ale to konkretni byl propadak. Vsak uvidime co a jestli dokazu letos udelat ja navzdory drepcikum a slimakum, zda-li vubec. |  |
|  | Špičaté zelí, 27.1.2025 ja loni take koupil v kaufu hlavku spicateho zeli z NL a bylo hnusne, tvrde a uplne bez chuti. Asi smula. Ovsem cenove VIP. |  | Kanadské borůvky - pěstování, 24.1.2025 dobry den, chci zkusit na zahrade boruvky, kanadske, muj dotaz je na Ph pudy, pokusim se zmerit, ale obecne dle vyskytu preslicky a sousedky rododendronz, ktery je primo v pude uz hodne let, a ktereho se ani nevsima, tedy nehnoji ani neokyseluje... celý příspěvek > |  | Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025 No teda |  | Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025 dekuji, ale jak to myslite, nesmim pospichat? jako ze do cervence by urcite prorostli kdybych je nedal na stanoviste, nebo spatny substrat, nebo zalivka, nebo...? Rad se poucim, abych to delal co nejlepe. ne ze by mi to neslo, ale treba delam chybu. |  | Papriky 2025, 17.1.2025 A to mi nejak nedoslo, to je fakt, se omlouvam. tak letos? |  |
 |
|
|
|