Příspěvky uživatele - 136.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2024, 19.9.2024
Klidně si před koncem vegetace hnojte stromy dusíke jak je libo, ale neotáčejte diskusi, je to irelevantní. A kdokoliv kdo má zájem, může ochutnat například jeho bujon na slivovici-amarounovici, mám vzoreček. ;-)
Meruňky 2024, 19.9.2024
Jemu nestačí dělat si amarouny u sebe doma, on to musí zavádět i u nás, ale hlavně v mé nepřítomnosti. Včera jsem přehazoval kompost určitě tam naládoval urychlovač. To že sype horem dolem vším možným je asi záruka jeho pěstování. Já mám však pak... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 18.9.2024
Tak omrzlá úroda je jedna věc, u meruněk se s ní musí počítat, ale vymrznuté dřevo je mnohem horší. Tchán nadopoval meruně tak dusíkem, že ty jen tak rychle spát nepůjdou. Takže doufejme, že mrazy nebudou letos moc silné, on je ale schopen hnojit i o... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 18.9.2024
Daří se vám vypěstovat opravdu pěkné kousky! Přiznám se, že tuhle diskusi nemám pročtenou a možná už jste to tu někde psal. Používáte nějaké speciálné hnojivo? Občas taky papriky pěstuju, hlavně už teda venku, kde nejsou tak náročné na zalévání, jen... celý příspěvek >
Urychlovač kompostu, 18.9.2024
Osobně nepoužívám žádný komerčně vyráběny urychlovač kompostu a ani močovinu. Občas do kompostu přidám trochu hnoje od králíků, kuřinců nebo močůvky, sbíral jsem i kravěnce. Přemýšlel jsem nad tím, že bych kompost koupil, otázkou je, jaké přípravky v... celý příspěvek >
Založenie sadu v nm 110 m.n.m, 18.9.2024
S Bergeronem v mrazech neprohloupíte, musíte si ale dobře pohlídat moniliovou spálu. Záleží na studni, jeden z mých mnoha sousedů zeleninu třeba každý večer zalévá přímo hadicí, nějak ho nesleduju, ale možná by se dalo říci, že sprchuje. I těch 66... celý příspěvek >
Založenie sadu v nm 110 m.n.m, 17.9.2024
Chtěl jsem pěstovat višně, ale měl jsem obavu z toho, že budu muset ručně vždy očistit celý strom úplně na 100% od zbytků. Aby se z toho nešířila monilie další rok. Letos jsme pořídili vapku. Napojil jsem ji na studnu a čistil nejen poskliznové... celý příspěvek >
Red Delicious, 17.9.2024
Ty budou podežrané... Biegler
Založenie sadu v nm 110 m.n.m, 17.9.2024
To záleží na zvolené podnoži. Když tam mají už zasazených tolik stromů, určitě nějakou představu o podnožích do těch podmínek mají. Biegler
Založenie sadu v nm 110 m.n.m, 16.9.2024
Mrazů se určitě nebojí, má tam ten rybník... Biegler
Založenie sadu v nm 110 m.n.m, 16.9.2024
Obávám se, že meruně nejsou tím pravým stromem ke zhodnocení pozemku. Bude to spíš tak pro vás na důchod a ne pro děti. V každém případě bych nepoužil jen jeden druh podnože. Pokud myslíte prodávat na konzum tak na myrobaláně a nebo julience vám u... celý příspěvek >
Založenie sadu v nm 110 m.n.m, 15.9.2024
Nevím jestli máte představu co to je ošetřovat 120 stromů meruněk? Doporučil bych vám zvolit podnože, kde zalévání není potřeba a nebo jen při nejhorším. K takovému stromu v plodnosti když dáte 100 litrů vody v případě že je opravdu velké sucho, je... celý příspěvek >
Trativod, 15.9.2024
Má někdo ze zdejších čtenářů zkušenost s životností neperforované drenážní hadice, která není zakopaná v zemi? Chtěl bych si ji koupit tak 200 m a v případě velkých deštů ji natáhnout po povrchu a napojit na jímky v sadu, abych mohl vodu usměrnit... celý příspěvek >
Záhradníctvo Limbach, 15.9.2024
A ještě takový vtipný dodatek na menší zaplevelení. Nejvíc se mně líbil na tom lístku od Topper, o kterém jsem si jednu dobu myslel, že je to Valjevka popis. "Licenční odrůda zákaz dalšího množení." Biegler
Záhradníctvo Limbach, 15.9.2024
Althanových mám na zahradě několik, stejně tak i Malvazinek, můžete přijet natrhat, jestli příští rok budou. Letos díky mrazu ani jedna a to jsem se rozhoupal udělat postřiky, aby nezahnědávaly od pecky. Já kdybych měl začít o záměnách, bylo by to... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika