Příspěvky uživatele - 230.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2023, 29.8.2023
Pred dvema roky jsem zkousel zavarovat chery rajcata na sucho po sterilizaci bylo ve sklenici asi centimetr vody na pohled vypadaly jako cerstve po otevreni sklenice asi za mesic vnitrek rajcete uplne rozvarene bez chute nedobre   jenom slupka... celý příspěvek >
Rajčata 2023, 22.8.2023 Obsahuje fotku
Rajče bulharské masité, odrůda růžová MARIA, která se moc nepodařila. Napřed kroupy, potom deštivé a chladné počasí. VASEK5
Rajčata 2023, 22.8.2023 Obsahuje fotku
Bulharská odrůda masitá, název neznám. Váha 650gramů. Foto 17.8.2023. VASEK5
Paprika Rodrigo, 22.8.2023 Obsahuje fotku
Pohled na venkovní záhon paprik. Vlevo odrůda ANABEL, vpravo odrůda NELA. Samostatné foto odrůda ANABEL (špičatá) a NELA (hranatá). Foceno 22.8.2023. VASEK5
Jako první mi dozrála venkovní paprika odrůda RED MADAL, foceno 21.8.2023. VASEK5
Letošní papriky ve foliovníku nic moc. Některé keříky paprik jsou úplně bez plodů a na některých je jen pár. Toto je skleníková paprika odrůda RUBIKA, jsou zatím stále zelené, špatně dozrávají. Omlouvám se, že jsou fotky paprik otočené, protože... celý příspěvek >
Nerostoucí melouny, 29.7.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den. Děkuji za informace, ale o slimácích vím. Mě spíš zajímá, z čeho se mi ty listy tak kroutí, takové to rapatění? Meloun je nasazený v kompostu. Děkuji za radu, VASEK5.
Rajčata 2023, 28.7.2023
 Na zkousku jsem nasadil do čtyř kyblu na ohranicenem kompostu  ve vysce asi metr dvacet mam polozenou fosnu na nem kyble orientovana vychod  jiho zapad   VASEK 5
Nerostoucí melouny, 27.7.2023 Obsahuje fotku
Dobrý den. Může mi někdo poradit, co je to za chorobu u cukrového melounu? Mšice to nejsou. Děkuji, VASEK5.
Rajčata 2023, 27.7.2023 Obsahuje fotku
Rajče keříčkové, balkónové odrůda TOMFALL, od firmy MORASEEDo, které pěstuji v 8 litrových kbelících. Foceno 20.7.2023. VASEK5
Paprika Rodrigo, 7.7.2023 Obsahuje fotku
Keříky paprik ve foliovníku vypadají pěkné a začínají kvést.  VASEK5
Čerstvě zasazená tráva devastována plevelem, 4.7.2023
Pokud jste postrikal jak pisete totalnim herbicidem zlikvidoval  jste plevel   to je v poradku ale nezlikvidoval semana plevele    na ktere herbicit nepusobi   a kultivatorem jste plevel pekne zapravil do... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 31.5.2023 Obsahuje fotku
První foto sazenice paprik venkovní Eva, druhé foto sazenice skleníkové, třetí foto je záběr do foliovníku, kde jsou odrudy Rubika Rodrigo Leanta a Panache, které byly zasazeny až 29.května oproti minulému roku.    VASEK5
Broskve 2023, 20.5.2023
Kolikrat   a kdy  jste strikal proti kaderavosti        vasek
Paprika Rodrigo, 14.5.2023 Obsahuje fotku
Letošní sazenice paprik u mě mají zpozdění asi 14 dní.Ikdyž jsem vyséval semena v polovině unora.Ke konci května vysadím sazenice do skleníku a foliáku.   VASEK5
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika