Příspěvky uživatele - 230.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajská jablíčka 2023, 28.1.2023
Ve vasem prispevku doslova  pisete v roce 2021   jsem mel zrala rajcata uz 6.3   letos pocitate ze to bude taky tak podobne      vasek
Proti krtkům, 19.1.2023
A krtka taky...   vasek
Rajská jablíčka 2023, 8.1.2023
Pekne sazenice kdy pocitate ze budete trhat prvni plody     vasek
Výběr odrudy brambor, 27.12.2022
Co je to za novou odrudu Kakiera? ja znam odrudu Carera  a Karin     vasek
Rajská jablíčka 2023, 5.12.2022
Mate pekne sazenice rajcat kdy tak pocitate ze budete sklizet prvni plody    vasek
Okousaný ořech, 3.12.2022
Za pokus to stoji ocistit ocelovym kartacem a zamazat sromkovym balzamem ten novy vyhon ponechat casem se uvidi zamazat se to melo hned jak jste to zjistil    vasek
Paprika Rodrigo, 19.11.2022 Obsahuje fotku
Dnes 19.11. jsem otrhal poslední papriky ve foliaku španělská odruda Leanta.Kdyby nebyl mráz, určitě by tam ještě zustaly a protože už v sudu na vodu byl led 1.5 cm.silný.        VASEK5
První pomoc, 16.11.2022
V rijnu je brzo rezat ja rezal v polovine listopadu  a v pohode v te dobe je uz miza v korenech
Tykev k roubování melounů, 30.10.2022
Pred tremi lety jsem vysadil take tykev fikolistou od firmy Dobrasemena dopadlo to jak pise pani     napsal jsem panu Gajdoštinu majitel firmy dobrasemena odepsal  u nas nelze vypestovat plody      muzete mu... celý příspěvek >
Tykev k roubování melounů, 29.10.2022
 V nasich klimatickych podminkach neni mozno se dockat plodu tykve fikoliste semena se pouzivaji jen jako sazenicky k roubovani    zadnou chybu pri pestovani jste neudelala       vasek
Paprika Rodrigo, 7.10.2022 Obsahuje fotku
Paprika skleníková španělská odrůda LEANTA, která byla vyryta ze skleníku a zasazena do kbelíku za účelem místní výstavy zahrádkářů, která se konala 1.10.2022. VASEK5
Paprika Rodrigo, 29.9.2022 Obsahuje fotku
Děkuji pánům Walterovi a MILANU HP za pochvalu a posílám další papriky. První foto žlutá skleníková ILAGA, bylo foceno 4.září, druhé foto foceno 28.9.2022 odrůda skleníková PANACHE od firmy DOBRÁSEMENA. Největší paprika měla váhu 34dkg, výška 18cm a... celý příspěvek >
Škůdce nemoc?, 4.9.2022 Obsahuje fotku
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat, jestli někdo ze zahrádkářů nebo vinařů neví, co je to za nemoc nebo choroba? Děkuji za rady.
Paprika Rodrigo, 4.9.2022 Obsahuje fotku
První a druhé foto je skleníková odrůda QUADRATO D´ASTI ROSO. Největší paprika měla 28dkg. Semena jsou od české firmy Dobrá semena. Třetí foto je polní paprika bulharská MADAL RED. Poslední dvě fota jsou feferonky, název neznám, protože jsou semena... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 28.8.2022 Obsahuje fotku
Letošní rok se mi moc nevydařil pěstování paprik ve skleníku.Na záhoně je to lepší.Začatkem června bylo chladno, koncem června velké horko a proto opadalo hodně květu.Prvni dve fotky je skleníková odruda paprik Schalamon, dalši dvě fotky je polní... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika