|
Příspěvky uživatele - 10.6
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jehličnany a srčí zvěř, 24.7.2008 Existuje nějaká dřevina ať už jehličnan nebo listnáč, který srnky nebo zajíci nechají na pokoji? |  | spirála na rajčata a okurky, 4.6.2008 Dneska jsem volala panu Burdovi, jak zde radíte a stále spirálové tyče k rajčatům vyrábí. Řekl mi, že vyrábí tyče o síle 7, 8 a 10 mm. Absolutně mi nedoporučil ty ze 7 mm s tím, že jsou nestabilní. Doporučil mi 8 a 10 mm. Vzal jsem tedy 10 mm a délku... celý příspěvek > |  |
|  | Jedná se také o vlnovníka nebo roztoče? Jak na něj jednou provždy?, 11.5.2008 tak koukám, že na révě mám to stejný. Loni jsem ji nestříkal a nic takového tam nebylo. Znamená to, že letos žádné hrozny nebudou? |  | hnojivo, 30.3.2008 To by mě zajímalo taky. |  | Asi jsem špatně ostříhal révu, 5.3.2008 Tak jsem se díval na to video, je to vcelku poučné, líbilo se mi u toho druhého vedení, jak vzal nůžky a všechno to ostříhal
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=17.02.2008&238m=p&238p=LOSKUTAK&238v=129662 |  | Asi jsem špatně ostříhal révu, 5.3.2008 Jsou to normální hlavy a nechci, aby se réva nikam plazila. Všechny letorosty jsem ostříhal na 2 až 3 očka. Jsem rád, že to mám dobře. Takže mám nechat všechny výhony, které obrazí z těchto oček a ostatní vylámat? |  | Asi jsem špatně ostříhal révu, 5.3.2008 Vloni jsme koupili zahradu a máme tam několik hlav vinné révy. Réva plodila, bylo na nich hodně hroznů. S révou nemám žádné zkušenosti, letos jsem ale asi nějak špatně pochopil, jak se réva stříhá, i když jsem přečetl hodně příspěvků na tomto... celý příspěvek > |  | Jak na krtky, hraboše a hryzce?, 1.10.2007 Savo nefuguje, zkoušel jsem. |  | solarni odpuzovac krtku, 28.9.2007 Objednal jsem od odpuzovač na baterie od Deramax.cz, tak jsem zvědav, pak poreferuju. |  | solarni odpuzovac krtku, 12.9.2007 Jaký máte ten odpuzovač na baterky? Na trhu je jich celá řada a chtěl bych koupit přesně ten, který vám pomáhá. |  |
|  | Podzimní výsev trávníku, 12.9.2007 Já jsem zasel trávník včera na 100 m2. Půdu jsem zryl, uhrabal do roviny, zasel osivo, nezasekával hráběmi, ale důkladně uválcoval válcem. A od včerejška kropím a kropím, tak uvidím, kdy vyleze. Má být pěkné počasí, tak to nebude dlouho trvat. |  | Jaký vyžínač - benzinový nebo akumulátorový?, 26.8.2007 Chci si na zahradu pořídit buď akumulátorový vyžínač zn. Bosch s plastovými noži nebo nějaký benzinový strunový vyžínač. Oba stroje se dají koupit do 3 tis., ale nevím co bude lepší. Někteří z Vás s tím mají určitě už zkušenosti, neporadíte? Na co si... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|