Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nekvete, 22.4.2025
Třeba moje Hanita na St.jul. kvete letos poprvé od výsadby v 2018, zatímco rouby z ní odebrané a naroubované jinde, už kvetou a plodí několikerým rokem.
Nekvete, 22.4.2025
běžně to trvá 8-12 let, než zaplodí. Samozřejmě plodnost ovlivňují i jiné faktory, jako vláha, živiny, podnož, řez a další.
Fíky, 19.4.2025 Obsahuje fotku
Mě pěstování fíků zlákalo před 20 lety, ale fíkovník jsem měl v květináči. Postupně pěkně rostl a dával pár plodů, časem ale s padesátilitrovým květináčem začal být problém s manipulací. 6. rokem mám jiný venku vysazený a když jsem si ověřil, že se... celý příspěvek >
Fíky, 19.4.2025
K té době zrání fíků, jak jí uvádějí prodejci rostlin, v září, říjnu, pane Petře, je spousta možností ohledně odrůd, místa pěstování a průběhu podzimního počasí. Jde o 2. úrodu a ta se tvoří zhruba od června přímo na letorostech. Plody fíkovníků... celý příspěvek >
Počasí 2025, 19.4.2025
Máš pravdu, Milane, občas píšu nesmysly. 
Záhada hlavolamu, 18.4.2025
Tak podle stínu na fotce to vypadá, že k sousedům za plot je to na sever, tedy že šveska sousedúm opravdu stíní.
Počasí 2025, 18.4.2025
Stav popisujete správně, s tím souhlasím. Rozcházíme se v tom, zda ten stav využít nebo ne. Tvrdí-li někdo, že to nelze využít, je to jeho věc. Jiný to zkusí a nějaký výsledek má. Já bych si v mládí nepomyslel, že budu někdy v životě na zahradě... celý příspěvek >
Záhada hlavolamu, 18.4.2025
Já bych na vašem místě celý strom porazil. Takhle blízko plotu by větší stromy neměly být. Vždyť ten strom je doslova vedle oplocení. Soused z takového stromu určitě nemůže mít radost, tím spíše, že za plotem má taky něco vysazeno.
Počasí 2025, 18.4.2025
...nejlepší... tak to určitě ne. Jen zkouším, jestli to oteplování planety by se dalo využít i jinak a napěstovat si i něco jiného. Víc je ve vlákně Fíky, tam jsem dal i víc fotek a budu mít radost, když budou inspirací. Myslím si, že u Vás byste fík... celý příspěvek >
Jak s nemocí na hlavních větvích, 16.4.2025
Klejotok, kterého se chcete zbavit, není škodlivý, je to ale následek, obrana stromu při poškození pletiv, chcete-li kůry stromu, ať už mechanického, řezem a neošetřenou ránou, mrazovou puklinou nebo infekčního, např. napadenim moniliovou spálou.
Jak s nemocí na hlavních větvích, 16.4.2025
A přitom by stačilo, kdyby si tazatel ten svůj dotaz po sobě přečetl a opravil, než ho vypustí z mobilu.
Základní postřik peckovin, 15.4.2025
Signum jsem dal těsně před květem postupně na všechny peckoviny v zahrádce, meruňky, broskvoně, slivoně, třešeň
Mráz ve vegetačním období, 9.4.2025
U mě dnes vcelku všechno v pořádku, nejnižší teplota -1° v 2 metrech nad zemí, v přízemní vrstvě skoro -5°. Já tu záměrně píšu i teplotu v přízemní vrstvě proto, aby bylo vidět, jak razantně klesá teplota směrem k zemi. Pro mě to má význam, protože... celý příspěvek >
Broskvoně 2025, 9.4.2025
Nojo, teď jste mě dostal, pane PP. Vždyť já to asi ani nebudu umět popsat. Při pozdně letním řezu, u pozdních odrůd je to až po sklizni, odstraním zasychající vyplozené větve, odstraním silné letorosty, které v průběhu sezóny stihly začít tvořit... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období, 9.4.2025
Je to smutné, ale přírodě se nedá poručit. V mrazové kotlině nebo u vody jsou prostě pro teplomilné rostliny nepříznivé podmínky. Myslím si, že u Vás, Miloši, není pro meruňku vhodné místo. Ale broskvoň se zvonkovitým typem květu by Vám občas mohla... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika