|
Příspěvky uživatele - 237.163
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hanka, 23.7.2024 Na Vysočině švestky letos nemáme, přesto asi pět Hanit na stromku přežilo. V Pardubicích Hanita na podnoži Wangenheimova plodí senzačně už od druhého roku po výsadbě. Navíc stačí i rozumně přirůstat. Vynikající podnož do těžké půdy. V propustnější... celý příspěvek > |  | Hanka, 23.7.2024  Kdyby jste se mě, pane Waltře, zeptal, jaká je HANKA, tak bych vám odpověděl, že ta letošní je zcela jiná než mateřská Hanita. Podržela si prozatím jen určitý navinulý tón, ale celkově by se dalo říci, že je například švestkovitější než jiný kříženec... celý příspěvek > |  |
|  | Rajčata 2024, 23.7.2024 P. MilosK.:Gardenberry pěstuju už nějaký ten rok. Dříve se jmenovalo Tomatoberry. Je z těch mých nejranější a má celkem výraznou chuť. Osivo je drahé, to je pravda. Příští rok možná zkusím i to Jahodo. Semena si beru jen z těžko sehnatelných odrůd,... celý příspěvek > |  | Broskyne 2024, 22.7.2024  Nádhera, Martine. Za tolik broskví by mně u nás doma "utrhali ruce", jak se říká. Já mám pár mrzáků a jsem rád, že vůbec nějakou broskev ochutnám. Jsou dobré, jen kdyby jich bylo víc. Vyfotil jsem další dva rozkrojené plody. RH šel od pecky už lépe.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 22.7.2024 Pokud se jedná skutečně o stejný přípravek (Magnicur Finito a Infinito), zajímalo by mě to, co tady kdysi napsal pan Vinšálek, že je totiž z rajčat cítit. Koupil jsem si kdysi Infinito a ještě ho tady někde mám, ale po napsání příspěvku pana... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 22.7.2024 Jsou uvedeny obě varianty ve stejném návodu, tak nevím.
Vyvážená kombinace nové účinné látky fluopicolide s propamocarbom - HCL zajišťuje výbornou účinnost přípravku proti všem známým kmenům plísně brambor včetně kmenů vykazujících... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 22.7.2024  Já tady mám pravděpodobně čistokrevnou a nefalšovanou plíseň bramboru bez příměsí (viz.přiložené fotky plodů). Stále nějaké nacházím, takže mám zřejmě pro letošek s rajčaty "vystaráno". Pokud jde o Jahodo a Gardenberry, tak nevím, koho bych se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|