|
Příspěvky uživatele - 208.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Špičaté zelí, 23.12.2024  Parádní zelí. A na řezu je vidět, že bude měkoučké do salátu. Inu Murdoc.
Můj Dynamic stále bez úhony přežívá pod netkankou. Předevčírem jsem jeden sklidil (dvojče) a radostně konstatoval, že tam jsou ještě dvě slušné, i když menší, hlávky.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 22.12.2024  Prorokoval jsem, že ho budeš mít k Vánocům.
No, já dneska vyvazoval, vyštipoval a upravoval světla. Při té příležitosti jsem udělal fotku. 49 dní po výsevu.
Milan |  |
|  | Rajčata 2025, 21.12.2024 Jasně, první rajčata to je ceremonie. Sedneme s manželkou, každý dostane půlku každého, aby to bylo spravedlivé, já si je posolím a dám k tomu krajíček chleba s máslem. Na omáčky nebo podobně mám zavařené.
Mám s keříčkovými opakovanou zkušenost:... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 18.12.2024 Jasně, osm osvědčených, vlastně deset a partenokarpická. Ale to je ještě navíc k těm 64 dwarfům, že?
Kdy Ty jsi měl loni první rajčata z pařeniště? A jen pro zajímavost, jak si vedly ty v pařeništích s ohledem na plíseň? I když vlastně když už... celý příspěvek > |  | Tykev - predpestovat nebo ne, 17.12.2024 No, možná tam bylo také několik suchých (jsme ve srážkovém stínu) a horkých let, takže ty faktory působily současně. Jenže jsou ze Španělska a navíc si pamatuju, že jeden rok byli a na jaře už se neobjevili. K mé obrovské radosti. Faktem je, že tam u... celý příspěvek > |  | Tykev - predpestovat nebo ne, 17.12.2024 Někdy počátkem 90tých let, tedy těsně po jejich zavlečení, jsme žluťáků měli pár let hafo. Tenkrát jsem naštěstí nijak intenzivně nezahrádkařil. Pak přišlo několik tužších zim a oni zmizeli. Tvrdit, že to nemá nic společného bych si opravdu... celý příspěvek > |  | Tykev - predpestovat nebo ne, 16.12.2024 Pánové, jak vás tak čtu, uvědomuju si, že jsem děsnej klikař. Slimáci nejsou na mém seznamu raných škůdců. Seju okurky i dýně do země už léta a vždycky vyjdou v pohodě. Jen se modlím, aby se s postupujícím globálním oteplením ti španěláci ke mně... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 16.12.2024  Vladimíre, ty fakt nejseš troškař. Mám radost, že jsi v cajku, o čemž svědčí Tvé momentální úvahy.
Potěším Tě. Moje rajčata rostou jako podle foršriftu. Nad stejným listem vyrůstá jak vijan, tak silný zálistek. Předpokládám, že je to ten 11. list... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 10.12.2024 Díky.
Milan |  | Rajčata 2025, 9.12.2024  Dnes jsem začal konečné přasazování do 7,5l kontejnerů. Na snímku jsou Start a Bejbino. Směs připravuji postupně, takže pokračování zítra. Mají poupata, což znamená, že mají či měly 11 pravých listů. Ty spodní jsem ale před utopením utrhl. Porovnal... celý příspěvek > |  |
|  | Záhony po zelenině ležící ladem, 7.12.2024 Vladimíre, mně se líbí Tvůj způsob myšlení: zahrada jako řídící princip. Mám to podobně.
Držíš se skvěle, jen tak dál. A čtu, že "hurá přístup" už Tě neohrožuje. Takže říkat Ti "rozum do hrsti" je zbytečné.
Stále držím palce.
Milan |  | Paprika Rodrigo, 5.12.2024 Velmi slušná, na to, že je poslední. Když jsi ji sklízel, byla úplně zelená? Mně se totiž utržené zelené v kamrlíku (12°C) částečně vybarvují (tak 30%) a vůbec nejsou nahořklé. A ještě mám na jednu várku salátu. Pak utrum. Budu muset dokoupit - zelí... celý příspěvek > |  | Rajčata 2025, 3.12.2024 Díky. Světlo a teplo dělají divy. Teď už ale vegetují v teplotách kolem 18°C.
Ale ten rozdíl je pro mne tak trochu záhadou. To zpoždění nemůžou dohnat, i když rostou teď normálně.
Milan |  | Rajčata 2025, 3.12.2024  Jen tak pro zajímavost porovnání různých rostlin rajčat, vysetých ve stejný den (3.11.) a pěstovaných ve stejných podmínkách. Opozdilci vylezli po více než 20 dnech, dva se vyvíjejí normálně, ten třetí se nedokázal zbavit helmičky. Nelikviduji ho ze... celý příspěvek > |  | Zažijte vzrušení s kasinem Fairspin, 2.12.2024
|  |
 |
|
|
|