Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Špičaté zelí, 27.1.2025
Já manželku instruoval, aby ho hezky ohmatala, zda není jako kámen. Je tak na úrovni Murdoca, tedy tuhostí. Chuť mírně mdlejší, ale to nejspíš proto, že je skleníkové, rychleji rostoucí. Možná to Murdoc je. Milan
Špičaté zelí, 27.1.2025
Tak, špičaté zelí sehnáno, salát ozkoušen. Výborný. Díky za dobrou radu. Zase je ta zima lépe snesitelná. To zelí je z Holandska, viditelně skleníkové, odrůda bohužel neudána. Malá hlávka tak 700g. Cenu nevím. Akorát na dvě porce. Papriky také... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 24.1.2025
A kde máš ty papriky? Milan
Rajčata 2025, 24.1.2025
Ta má svůj pokoj. U sebe vládnu já, sice občas brblá, ale na to mám silný protiargument: dobrá, tak budu chodit do hospody. A na ty první rajčata se těší stejně jako já. Milan
Rajčata 2025, 23.1.2025 Obsahuje fotku
Takhle to vypadá u mne v pokoji. Milan HP
Papriky 2025, 23.1.2025
Díky za pochvalu. Buď trpělivý. Jestli byla naklíčená, vylezou a porostou. Ta snížená teplota je dost zpomalí, ale nezastaví, pokud tam je víc jak 16°C. Já právě teď uvažoval, zda už je mám či nemám dát k rajčatům (16 - 19°C) po tom přesazení.... celý příspěvek >
Papriky 2025, 23.1.2025 Obsahuje fotku
Takhle vypadají moje papriky před pikýrováním, které ale už podle mnohých pikýrováním není. Zítra nebo o víkendu půjdou do kartónů. Osvědčená směs substrát, kompost, zemina s Cereritem a trochou síranu draselného. Jsou určeny k co nejdřívějšímu... celý příspěvek >
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 23.1.2025
Předpěstování ve skleníku - kdy začít, 22.1.2025
Jasně, prostě potřebujeme se trochu vykecat. Však až začne sezóna, budeme se striktně držet témat a psát lakonicky. Pokud vůbec. Milan HP
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 21.1.2025
Miloši, rajčata nebo papriky? V jakém stadiu jsi je pikýroval? Měly pravé lístky? Pokud ne, je to zakořenění přiměřené těm 30 cm. A pokud to byla rajčata, možná měla málo světla. Buď intenzitou, nebo délkou přisvětlení. Papriky překvapivě potřebují... celý příspěvek >
Waltře, jen dotaz. V těch kelímcích je pěstuješ i na přímou výsadbu ven? Protože v tom je určitý rozdíl, jestli do skleníku či přímo ven. Tam se může o dost lišit čas výsadby do půdy. Milan
Díky za podporu. A na vysvětlenou dodám, že mám dva důvody, proč to tak dělám. Jeden závažný a druhý méně. Ten první je, že seju vždy ve stejnou dobu, ale nikdy nevím, jak dlouho budou muset v těch kartónech či kelímcích zůstat. Některé roky mohu... celý příspěvek >
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025
To není žádná teorie, ale léty ověřená praxe. A nejen moje. Nemám jižní okno. A první rajčata mívám na zahradě i koncem června. V horších letech první týden v červenci. A pro dobré zakořenění je potřeba dostatek fosforu a draslíku. Milan HP
Minimální prostor pro kořenový systém předpěstovaných sazenic, 20.1.2025
Každý rok čelím podobnému problému s prostorem. Ovšem řeším ho trochu jinak. Můj názor je, že 150ml kelímek není dostatečný na vypěstování zdravé a silné sazenice, protože prostor pro vyvinutí kořenového systému není dostatečný, takže se tam vytvoří... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 18.1.2025
Waltře, pokud bych ho někde viděl, rozhodně po něm půjdu. Nevzpomínám si ale, že bych ho tu někdy viděl. Ovšem já do těch krámů chodím minimálně. Tak naverbuju manželku. Díky za nápad. Zrovna jsem plánoval pěstování na jaro. Našel jsem semínka... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika