|
Příspěvky uživatele - 145.237
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl FS120 nebo FS235, 19.6.2024 Já takhle vyhodil strunovou hlavu Hecht po prvních sečeních a koupil hlavu od Husqvarny a je tam celou dobu a opravdu tak funkčnost a manipulace je ukázková. Zjistil jse, že snad i ten FS120 se vyrábí v Číně, takže země původu už nebude rozhodující.... celý příspěvek > |  | Stihl FS120 nebo FS235, 19.6.2024 Dobrý den,
vybírám nový křovinořez. Do teď jsem měl Hecht 143BTS, papírově tuším 1,4kW, ale řekl bych, že to tam nikdy nebylo :), ale seču asi 5x ročně zahradu o rozloze 300m2 a pak dosekávání kolem domu. Chtěl bych určitě značkový a výběr padl... celý příspěvek > |  |
|  | Jak jste na tom s korozí u vaší sekačky, 18.6.2024 Máme 17tým rokem Al-Ko, tuším Br46 comfort, ůdržba minimální, vyjímečně se zespodu zlehka oškrábne, takže koroze mě vůbec netrápí, všechno je na ní původní a kormě nefunkční aretace výšky sečení šlape jak hodinky. |  | Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 18.6.2024 Tak to vypadá, že se můj Hecht po 12 letech odporoučel. O víkendu dal plnou nádrž na jeden zátah ve vysoké trávě, jako vždy s Mogulem TSF 1:50. Startuje vždy na první cuknutí. Jenže až jsem dosekl a přemístil se k domu, abych dolej poslední decku z... celý příspěvek > |  | Hecht 146 nebo Husqvarna 128R (Jonsered BC 2128)?, 2.5.2024 Můj Hecht 143 BTS z roku 2011 stále funguje bez jediné poruchy, vše je na něm původní, kormě víčka nádrže a hlavu už od začátku používám od Husqvarny. Docela mě to štve, už bych rád něco novějšího, takže poslední roky ani moc neřeším údržbu. Pracuje... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|