Příspěvky uživatele - 248.155

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Srkroucené listy, 29.6.2024
To ne, to je normální kůra.   Lída 
Japonská vrba ú stromeček - skvrny na listech a neroste, 28.6.2024
Jak má velký květináč a jak ji máte dlouho?  Lída 
Problém se sršny, 27.6.2024
Zavolala bych hasiče, zlikvidují to raz dva...            Lída
Srkroucené listy, 27.6.2024
Mohlo by to být málo vláhy a živin, což mi podle zeleného okolí nepřipadá, ani že by byla přelitá (apoplexie). Podobně se také chovala meruňka mého bratra, kterou 15-20cm nad zemí napadl drtník a prožral a vyžral veškeré lýko - stromek odešel. A za... celý příspěvek >
Řez rozvětvených letorostů, 27.6.2024
Ono tam květů a plodů zůstane i tak dost - stromek mám tak středně velký a při probírce plodů ve velikosti vlašs.ořechů jsem většinou tak kbelík a půl otrhala. Ale jak budete postupovat, záleží na vás. Můj táta kdysi říkal, že broskev je jako... celý příspěvek >
Řez rozvětvených letorostů, 26.6.2024
Ty slabé větvičky z čerstvých letorostů - tomu říkají "přírůstky druhé mízy". doporučuje se zkracovat pod nimi, protože jsou příliš slabé, do podzimu nevyzrají a přes zimu stajně zmrznou. S tím různým ne/zkracováním - někdo nechává nové větvičky... celý příspěvek >
Frézie, 25.6.2024
Ty moje obvykle vykvétají až ve druhé polovině léta. Letos nevím, jen jsem je zasadila s ostatními cibulovinami a od té doby jsem na zahradě nebyla. Potkaly mne problémy se zdravím a na zahrádku se dostanu nejdřív tak za měsíc. Ale podle fotek, co mi... celý příspěvek >
Milionbells odkvetly, 18.6.2024
Pokud jsou trochu vyšší, tak mírně sestřihnout (asi na 20 cm) a hlavně pohnojit.    Lída
Můžete prosím určit jehličňan, 18.6.2024
Smrk.
Okurka- skleník- choroba, 17.6.2024
Kamarádka takto vypadající okurky přihnojila slepičáky a teď rostou jako divé...    Lída 
Mojej cibuli sa vôbec nedarí, neporadíte?, 10.6.2024
Také mi to podle fotek nepřipadá něčím napadené. Při vrtalce se nať kroutí do smyček a při plísni má šedé skvrny. Ale podle mne jí chybí sluníčko a trochu humusu v půdě, který by vázal živiny a vodu. V tomhle písku všechny dodané živiny projedou do... celý příspěvek >
Mojej cibuli sa vôbec nedarí, neporadíte?, 9.6.2024
Podívala jsem se na tu fotku v druhém vlákně - máte tam dost sluníčka? Jsou tam nějaké šišky z borovice... U mne je také písčitá půda, ale střídám záhony, takže i když dávám cibuli až jako poslední, jsou nejdřív brambory s hnojem, pak jahody s... celý příspěvek >
Zbytek uhlí, 9.6.2024
Asi bych ho vyexpedovala pryč. Popel z uhlí se za zahradu nedává kvůli látkám, co obsahuje, takže počítám, že u samotného uhlí to bude obdobné.      Lída
Tomel japonsky-kaki, 9.6.2024
Můžete zkusit kořeny zastřihnout opravdu do živého a na 24h namočit do vody. Potom znovu zasadit - ale chtělo by to tu zeminu na fotce namíchat 1:1 s kompostem nebo zahr.substrátem, aby tam byl nějaký humus.   Lída 
Mojej cibuli sa vôbec nedarí, neporadíte?, 9.6.2024
Pokud nať schne, spíš bych zkusila nějaký postřik na houbové choroby. A dotaz - střídáte záhony při pěstování? Může být něco houbového i v půdě.  Jinak škůdci se spíš projevují kroucením natě.   Lída 
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika