Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 7.2.2025
Ale kdepak plůdky, vždyť jsem ho až doteď otužoval v 13° u okna bez přisvětlování. Ale udělalo 2 zálistky, které jsem dnes odlomil a zasadil do země. A zkusím ho dát trochu do tepla, den už je přeci trochu delší. Gratuluju k nádherným rajčatům.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 7.2.2025 Obsahuje fotku
Rostlina Crimson Crush narostlá ze zakořeněného zálistku odebraného v říjnu z venkovního plodícího rajčete.
Očkování / roubování broskvoní, 2.2.2025 Obsahuje fotku
První kvítky z oček broskvoní v květináči
Admirál 🍎, 2.2.2025
tak to je dobré vědět, hned ho letos taky naroubuju v 650mnm
Ledový salát, 1.2.2025
No to bych si dal, než bych tu hlávku natrhal. Nakrájel jsem ho normálně nožem a snědl dřív, než jsem nějakou ztrátu barvy zaznamenal. Neberte to jako nesouhlas s vaší radou, ale já už jsem starej pes a novým kouskům se těžko učím.
Ledový salát, 1.2.2025 Obsahuje fotku
Dnes mi moje paní koupila ledový salát ze Španělska.Opravdu veliká hlávka, mnohem větší, než uvádějí na etiketě. Ta hlávka mi vyjde na dvě mísy.
Elektrická řetězová pila uvolňování řetězu, 31.1.2025
tak buď se povoluje napínací šroub řetězu nebo není řetěz dostatečně mazaný, zahřívá se a protahuje nebo je tupý a opět se zahřívá a protahuje.
Rajčata 2025, 30.1.2025
Zeminu ze skleníku taky používám, třeba na výsadbu pokojovek. Ovšem sbírám jen tu, která přes zimu proschne na prach. Tu pak překátruju přes přepravku a uložím do soudku, kde zůstane v suchu až do použití během sezóny. Jinak když okřídlené molice... celý příspěvek >
Muškáty skudce, 29.1.2025
Těžké rozpoznat škůdce z takové fotky. To, co máte asi na mysli, vypadá spíš jako trus nějakého živočicha. Případné napadení savým škůdcem by se projevilo napřed na spodních stranách listů. Pár děr v listech teď přes zimu bych neřešil. Důležité je,... celý příspěvek >
Neznámý keř, 29.1.2025
Ano, těžké určit z malé fotografie kousku větvičky bez olistění druh rostliny. Podle mě jde o větvičku jasanu.
Špičaté zelí, 27.1.2025
Zdravím vás pánové, jak se hlávce uřízne košťál s kořeny, tak už to nikdy není, jako utržené. I když se to zabalí do fólie. To tak je, s tím se nedá nic dělat. Šetřím si posledního Murdoca měsíc v lednici v +3° a taky nevypadá šťastně. Až ho sníme,... celý příspěvek >
Jak doma vypěstovat novou broskev?, 27.1.2025
Už jsem to takhle párkrát množil. Nechávám očko růst za oknem. Třeba v 2019 koncem března měl výhon narostlý z očka na výšku 20cm. V půlce května dám v květináči ven do stínu stromů a nechám postupně přivykat na venkovní podmínky, koncem května pak... celý příspěvek >
Ellipso UEB4702/1🍎, 27.1.2025
Fytos už sepsal letošní jarní nabídku. Sice ještě neexpedují, na to je ještě brzo, ale už nabízejí přes eshop, mimo jiné také novinky, již výše probíranou střížovickou odrůdu Ellipso a také Lyru, kterou dosud nabízel jen pan Schreiber z Rakouska.... celý příspěvek >
Kadeřavost broskvoní 2025, 27.1.2025 Obsahuje fotku
V ČB zatím s pupeny dobré, i když půda je už rozmrzlá a teplota venku je +10st. Walter
Jak doma vypěstovat novou broskev?, 27.1.2025 Obsahuje fotku
Taky je pak možné naočkovaný zapěstovaný semenáček s malou korunkou pěstovat v květináči. Na snímku v 2021 naočkovaná FM3 pěstovaná v 10l květináči.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika