|
Příspěvky uživatele - 167.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kadeřavost broskvoně 2022, 15.2.2022  Na Jablunkovsku (SM) zatím lisky nepráší, pupeny broskvoní taky bez viditelné aktivity, zvažuji kdy aplikovat měď. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 11.7.2021 Nakonec včera Calypso na slivoně, bylo již vidět několik plodů napadených obalečem. |  |
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 10.7.2021 Monitoring CF je letos porod, 3x jsem měnil lepové desky a stejně je to zase zasekané jak vysypány popel. Stříknu to Calypsem, jen mi to dneska už asi nevyjde. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 10.7.2021 Kuky a co CF? |  | Zasychání merunky, 1.7.2021  Přidávám taky svou letošní zkušenost. Meruňka Leskora, během dlouhého, chladného jara celkem 4 postriky (2x Signum, 2xProlectus). Odkvetla hezky, násada velká. Po oteplení začalo postupné usychání větviček, ty jsem vždy odstřihl a zastřel balzámem.... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 25.6.2021 U mě CP 11 |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 21.6.2021 Ano CF jsou ti menší. Stříkám proti oběma generacím a vyplácí se mi to. Jeden rok jsem to nechal na červenec a byla katastrofa. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 21.6.2021  Tak bude ještě Mospilan. Právě jsem vyměnil lepové desky v lapačích, u CF to vypadá na vrchol. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 19.6.2021 Sanium system mám objednaný, pokud bude fungovat jak píše KUKY bude to dobrá náhrada za Calypso. |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 14.6.2021 Zítra to sjedu Calypsem, jak švestky tak jabloně. Dnes v lapacích 4kusy CF a 2 CP. |  |
|  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 12.6.2021 CF čtvrtek - 14, pátek - 17, sobota - 20
CP čtvrtek - 12, pátek - 5, sobota - 6
S postřikem na švestky bych ještě počkal, ale u jabloňí by už asi bylo na místě aplikace. Co myslíš KUKY? |  | MF 70, 10.6.2021 Ten původní motor je pro z dnešního pohledu naprosto nevyhovující a z vlastní zkušenosti mohu napsat, že i nervy drásající. Nechal jsem jej proto v roce 2017 vyměnit za 4-takt a nemohu si to vynachválit. Chytá na jeden zátah, spotřeba čtvrtinová,... celý příspěvek > |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 10.6.2021 Pověsil jsem feromonové lapače a za první dva dny CF-36 kousků, CP-24. Dnes ráno CF-14 a CP-12. Vypadá to, že se blíží vrcholová fáze nebo je to právě ona. Jak jste na tom u Vás? |  | Padlí, strupovitost, svilušky, mery, mšice, obaleči... v jádrovinách 2021, 6.6.2021 Zapomněl jsem dát feromonové lapače na obaleče jabloňového a švestkového, zítra napravím. Z přípravku mám Reldan, Mospilan, Spintor, Calypso, Dimilin. Asi dám Mospilan a na druhou vlnu Calypso. |  | Meruňky 2021, 4.6.2021 Letos je to ve znamení monílie, aplikoval jsem celkem 4 postřiky (2x signum a 2x Prolectus), bohužel odrůda Leskora je napadená silně a odřezávám i silné větve, celkově prosychá, asi padne. Goldrich několik větví taky sesychá. Bergeval zatím na tom... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|