Příspěvky uživatele - 212.219

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Meruňky 2024, 14.7.2024 Obsahuje fotku
Dužina Zard, Bergeron MH
Meruňky 2024, 14.7.2024 Obsahuje fotku
Spadnul další Zard od Korzára. Předešlý byl sladký, dnešní jen střední 17% Brix. Velmi šťavnatý, jsou to menší meruňky, dužina není pevná, spíš naopak vláknitá, velmi dobré. Bergerony jsou od 16% Brix výše taky dobré, jdou na ně hodně vosy a hnijí.... celý příspěvek >
Určení odrůdy, 14.7.2024
U jablek umí pěstitelé odrůdu určit. U meruněk jsou ochylky plodů stejné odrůdy odlišné podle lokality, počasí... takže až na pár výjimek se dá fakt jen tipovat. Teď zraje Bergeron, většinou nezmrzne tolik, zatímco jiné zmrznou. Dužinu má ale... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 13.7.2024 Obsahuje fotku
ULA - dužina. MH
Meruňky 2024, 13.7.2024 Obsahuje fotku
Sbírám meruňky běžně jen ty co spadnou nebo zůstanou v ruce, nejlepší chuť je vždy u dozrálých dokonce. Že chutnají Koolgaty netradičně o to lépe, super Dozrála ULA, 3 plody z nového prostokořenného stromku (zasazený do květináče). Před... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 12.7.2024 Obsahuje fotku
Vynoslyvij, Cafona - dužina. Ještě jednou nevložilo se to.  MH
Meruňky 2024, 12.7.2024
Vynoslyvij, Cafona - dužina. MH
Meruňky 2024, 12.7.2024 Obsahuje fotku
Díky za zhodnocení Koolgatu. Takže výborná netradiční chuť. A velké skoro jak Korzárovy Lucky - takové nemají ani ve španělsku Hmyz jde už na všechny staré odrůdy mi to připadá, Bergeron i VP napíchaná hnije. Na Vynoslyvij jsem... celý příspěvek >
Broskyne 2024, 10.7.2024 Obsahuje fotku
SunHaveny už jsou zralé, moc jich není, havěti na nich plno, dal jsem lapák z PET flašky do koruny, za chvíli chycené první sršně, vosy, mouchy. Moniliová hniloba u této odrůdy je extrémní, beru co nejrychleji ty nahryzané a vyhazuju zhnité nejvíc z... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 10.7.2024 Obsahuje fotku
Dužiny. MH
Meruňky 2024, 10.7.2024 Obsahuje fotku
Pár vzorků. Dovrtělova od Davida - výborná přezrálá už 19% Brix. Forum 23%Brix, ta menší scvrklejší 31%Brix. Po rozkrojení Forum intenzivní vůně, chuťové výborné trochu do ananasu velmi sladké, opět slupka rarita mezi meruňkama - nakonci se... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 8.7.2024 Obsahuje fotku
Antony, Aprisweet, první spadlý Bergeron... všechny mají stejně 17% Brix. MH
Meruňky 2024, 8.7.2024 Obsahuje fotku
To je Korzáre pěkný pohled, meruňky co předčasně nepadají, nehnijí a čekají na obrání nebo zatřepání co spadne.  Apricandy dejte pak info jakou má chuť, v porovnání s Aprisweet. Mi ta Aprisweet velice chutná, kdyby byly na stole VP, tak... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 7.7.2024
Tak to jsou teda mamuty. Takové velké jsou možná Redhaven. Viděl jsem v popisu, že Luca bude velmi raná, asi v tabulkách mají chybu když ji zařadili někde do období po nejranější Mayacot... U nás severovýchod zase prší, 18°C... včera jeden... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 6.7.2024 Obsahuje fotku
Aprisweet dužina. MH
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika