Příspěvky uživatele - 200.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sundrop, 5.7.2022
Poděbrady. Vehardu mám na St.Julienu, ale roste až podezřele rychle... Příští rok mi snad zaplodí Koolgát, nákup Spomyšl, měl být také St.Julien, ale roste snad ještě bujněji než Veharda, vzhledem k tomu že podrustá, tak odhaduji Myrobalán...... celý příspěvek >
Sundrop, 4.7.2022 Obsahuje fotku
Pokud máte na mysli pane Petře mě, Marka s Pincotem, tak já už vám budu jen závidět... Ještě mi dozrává na tříleté Vehardě pár plodů, ale tím už končím.☹️
Nejranější odrůdy meruněk II, 29.6.2022
Díky za odpověď.
Nejranější odrůdy meruněk II, 29.6.2022 Obsahuje fotku
U mě se Pinkcot pro letošek rozloučil tímto mackem a plody Leskory začínají dozrávat... Před týdnem jsem očkoval, dnes po deštích odpadly řapíky, myslíte si že se očka chytla? Děkuji. Marek.
Nejranější odrůdy meruněk II, 24.6.2022 Obsahuje fotku
U mě násada malá ale když to vynásobím třemi není to zas tak hrozný. 😆 Teď ještě co udělají s meruňkami dnešní bouřky. Marek.
Nejranější odrůdy meruněk II, 21.6.2022
Pěkná Leskora pane MH. I když je nepodajná vaše práce je ní vidět. Marek.
Nejranější odrůdy meruněk II, 21.6.2022 Obsahuje fotku
Vyvazoval jsem až jsem měl strach že větve prasknou někdy od podzimu, posuďte sam s jakým výsledkem... Marek.
Nejranější odrůdy meruněk II, 21.6.2022 Obsahuje fotku
První úroda na Leskoře bude červnová. Škoda jen že stromek roste jak topol ať dělám co dělám.
Nejranější odrůdy meruněk II, 15.6.2022 Obsahuje fotku
...
Nejranější odrůdy meruněk II, 15.6.2022
Pinkcot
Nejranější odrůdy meruněk II, 15.6.2022 Obsahuje fotku
Pinkcot je špatný skoro ve všem, vzhled patří k jeho možná jediné přednosti. Marek.
Meruňky 2022, 27.4.2022 Obsahuje fotku
Leskora
Meruňky 2022, 27.4.2022 Obsahuje fotku
Nedávný mrazík do plůtků s minimem -1 kupodivu přestal i ten zmetek Pinkcot.
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 16.4.2022 Obsahuje fotku
Asi taky pomohl kýbl s nočníma briketama pane Petře nebo to není Leskora. Pinkcot více zastíněny je na tom podobně. Jak asi dopadl pan Walter...
Jak budete chránit rozkvetlé meruňky proti víkendovému nočnímu mrazu, 3.4.2022
K nám se do Poděbrad nasunula oblačnost Aleluja. Pro jistotu si dám na třetí budíka, ale vypadá to nadějně. Hodně štěstí pane Waltře.
Další diskuze:  678  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika