Příspěvky uživatele - 44.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Modřín 1.5 metru za rok, 14.4.2024
Ano váš příspěvek má smysl A jsem si vědom že tyto stromy nesou rizika jak pro dům tak trať ale také vidím že kolem železnice stojí vysoké stromy které jsou potencionálním rizikem a přesto tam rostou. Mám prostě velké stromy rád vnímám je více jak... celý příspěvek >
Modřín 1.5 metru za rok, 13.4.2024
Ok. Děkuji za názory to by mohlo dávat smysl...
Modřín 1.5 metru za rok, 11.4.2024
Jako že každý kdo má v zahradě modřín opadavý je nerozumný? 😂😂😂
Modřín 1.5 metru za rok, 11.4.2024
Ahoj mám dotaz. Na zahradě jsem vysadil pár modřinu. Dělají mi opravdu radost. Hned prvních pár kusů co jsem prvnímprvním rokem zasadil mě prekvapili jak hezky prirustají. Jeden obzvlášť. Dává více jak 1.5 m za rok. Poslední rok tipuji tak 1.8 m.... celý příspěvek >
Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 15.3.2024
No nijak zvlášť. Prostě jsem chtěl semmenač bez jakéhokoliv přívlastku " Kultivaru" Člověk asi ani nemůže na 100 procent spoléhat co mu jaký prodejce prodá. Ale jen podle ročních přírůstků a robustnosti jednotlivých přírůstků je vidět že, to bude asi... celý příspěvek >
Poraďte vysokou borovici do vyšších poloh, 12.3.2024
Zkuste se podívat na borovice těžká"žlutá“ mám na pozemku, lesní, černou, těžkou i Huangshanskou nebo jak ji to říká... vlhčí prostředí jilovita puda, lehká mrazová kotlina poblíž řeky, mlhy, tak 600 metrů nad mořem. Jediná ta poslední moc neprirustá... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika