|
Příspěvky uživatele - 80.10
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Paradajky pre r. 2024, 15.2.2024 Dobrý den, paní Evo, to je skvělé, že pěstujete tolik odrůd rajčat. Já přemýšlím nad tím, co letos vysét. Mohl bych poprosit o radu. Nevyzkoušel jsem zatím tak moc odrůd. Jeslti byste nebyla tak laskavá a nepodělila se o zkušěenosti a o radu. Možná... celý příspěvek > |  | Staré odrůdy jaké jsou a kde sehnat rouby nebo stromky?, 2.4.2023 Jinak k těm starým odrůdám sháním rouby. Rád bych to narouboval na ty jabloně, které tu mám.
Petr |  |
|  | Staré odrůdy jaké jsou a kde sehnat rouby nebo stromky?, 2.4.2023 Moc děkuji, to zní skvěle, podívám se na ty stránky, které radíte. CHtěl bych rozšířit chutě jablek na zahradě. Mám tam i nějaké novější, i pár starších. Třeba zbožňuji Matčino. Z dalších starých tam mám Kožené (i když si plně jist tím, jestli je... celý příspěvek > |  | Zvonkové, 31.3.2023 Moc děkuji. Nejraději bych něco o velikosti M106. Podívám se, zatím jsem viděl na M9. :-) |  | Staré odrůdy jaké jsou a kde sehnat rouby nebo stromky?, 31.3.2023 Moc děkuji za odpověď. Já zkusil z obchodu asi deset odrůd, co tam měli a v podstatě se mi zdálo, že v nich chuťově nebyl zas tak velký rozdíl. Proto bych rád doplnina zahradu něco jiného. Teď tam mám vysazeno Admirál, Rajka, Angold. Ze starých do... celý příspěvek > |  | Staré odrůdy, 31.3.2023 Rád bych se zeptal, jestli máte zkušenosti s Gustavovo trvanlivé, Watervlietské mramorované, Vilémovo, Boskopské. (Hájkova muškátová reneta, Coxova oranžová reneta, Hvězdnatá reneta, Zvonkové, ty jste ve vlákně již popsal). Z hlediska chuti, vůně,... celý příspěvek > |  | Staré odrůdy, 31.3.2023 Teď nevím, jestli jsem se neptal i Vás. Co myslíte o Gustavovo trvanlivé, Zvonkové, Watervlietské mramorované, Vilémovo, Boskopské. A o Hájkova muškátová reneta, Coxova oranžová reneta, Hvězdnatá reneta. Z hlediska chuti, vůně, skaldovatelnosti a... celý příspěvek > |  | Staré odrůdy, 31.3.2023 Dobrý den, nemáte zkušenosti s odrůdami Gustavovo trvanlivé, Zvonkové, Watervlietské mramorované, Vilémovo, Boskopské. Snad by měly být dlouho skladovatelné, vcelku odolné na strupovitost a dobré chuti. Případně jestli neznáte Hájkova muškátová... celý příspěvek > |  | Podnož "Kavkazská", 31.3.2023 Dobrý den, jak píšete o řezu hrušní Co byste doporučil byste WIlliamsovu na FOX 11 nebo na Kavkazské (na kdouloni, ale nikde jsem ji nesehnal). Na jaké velikosti se dá řezem hrušeň na Kavkazské udržet (na šířku a výšku?) O FOX 11 (moc zpráv... celý příspěvek > |  | Podnož "Kavkazská", 31.3.2023 Dobrý den, když čtu o podnožích, Co byste doporučil. Chtěl jsem williamsovu na kdouloni, ale nikde jsem ji nesehnal. A teď je občas někde na FOX 11 a na Kavkazské. Protože mám celkem málo místa, tak si říkám, jestli se dá udržet řezem na Kavkazské v... celý příspěvek > |  |
|  | Rez jablone - kostrové konáre a výber stredníka, 31.3.2023 Dobrý den, sice to není o řezu, ael chtěl jsem se zeptat jestli máte zkušenosti s odrůdami Gustavovo trvanlivé, Zvonkové, Watervlietské mramorované, Vilémovo, nebo Boskopské. Podle toho, co jsem četl, tak mají dlouhou skladovatelnost (i když v mém... celý příspěvek > |  | Zimní jabloně, 31.3.2023 Dobrý den, máte zkušenosti s odrůdami Gustavovo trvanlivé, Zvonkové, Watervlietské mramorované, Vilémovo, Boskopské. Podle toho, co jsem četl, tak mají dlouhou skladovatelnost (i když v mém enormně mokrém sklepě...), prý jsou odolné na... celý příspěvek > |  | Jaké ovocné stromky budete kupovat?, 31.3.2023 Dobrý den, čtu tu Vaše různé příspěvky ohledně různých stromů a je vidět, že se vyznáte. Mohl bych poprosit o radu? Zajímají mne některé staré odrůdy. Pročetl jsem na internetu přehled všelijakých jabloní a vyselektoval jsem nějaké, které mne... celý příspěvek > |  | Náhrada za Idared, 31.3.2023 Dobrý den,
čtu tu Vaše různé příspěvky ohledně různých stromů a je vidět, že se vyznáte. Mohl bych poprosit o radu? Zajímají mne některé staré odrůdy. Pročetl jsem na internetu přehled všelijakých jabloní a vyselektoval jsem nějaké, které mne... celý příspěvek > |  | Zvonkové, 31.3.2023 Dobrý den, nevíte, kde prodávají stromky Zvonkového? |  |
 |
|
|
|