Příspěvky uživatele - 200.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 28.2.2025 Obsahuje fotku
Veharda
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 28.2.2025
Jak vypadá Congat v rašení u tebe Petře? Leskora a Koolgat to loni dali ale s mojí dopomocí, to jsem v textu zmiňoval, nebo si to alespoň myslím.🫣 Jediný plod který přežil byl na Pikncotu a ten se ještě nedal pomalu jíst. Jinak... celý příspěvek >
Poškození květních pupenů meruněk mrazem, 22.2.2025 Obsahuje fotku
Zdravím, tady u Poděbrad jsou nejvíce narašené pupeny u meruněk, které jsou na chráněném stanovišti. Z nich překvapivě nejvíc Koolgat hned za ním Veharda a poslední Pinkcot (selekce z pecek). Naočkovaný Congat na Vehardě je narašený míň než Veharda... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 17.7.2024 Obsahuje fotku
Tradičnější chuť než Koolgat má pane MH Leala, šťavatá sladoučká a voňavá Těch deset plodů na mladém stromků dozrálo ale najednou a pouští se do nich hmyzáci všeho druhu Vedle stojícího Koolgatu, který ještě pár meruněk má si nikdo nevšímá. ... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 12.7.2024
Jestli myslíte "tradiční chutí" VP nebo Leskoru tak jí u Koolgatu vnímám, ale spíše převažuje broskvové aroma, ale jak říkám musí už být hodně zralé, jinak je chuť nemeruňková. Leskory byly skoro všechny jak píšete napíchnuté a začaly hnit, to u... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 12.7.2024 Obsahuje fotku
Koolgaty se tu dají konzumovat od začátku července kdy chutnali po citrusech a mangu. Teď začínají měknout a padat rychleji chuť mají výraznou broskovomeruňkovou. Celkově mi chutná Koolgat víc než třeba Pinkcot. Marek Podebrady.
Meruňky 2024, 11.6.2024 Obsahuje fotku
Takové škody pane MH. Tady u Poděbrad Leskory neopadávají ani nepraskají, začíná být sucho a stromy zalévám. Marek.
Meruňky 2024, 1.6.2024 Obsahuje fotku
Tady se začíná vybarvovat Leskora, o tři týdny dříve. Marek Poděbrady.
Meruňky 2024, 10.5.2024
V květu.🙈
Meruňky 2024, 10.5.2024
Mně letos v květnu po aplikaci Championu Leskora dala -5 st. s menším poškozením (čidlo v koruně stromu). Co se píše o Cropaidu vypadá legračně, ale to jsem si ještě nedávno myslel právě i o Championu. Jinak první postřik Cropaidu by se měl prý... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 10.5.2024 Obsahuje fotku
Bojím se že pár set je opravdu jen pár set a to i s Koolgatem, takže nic moc. Pan 128.81 mě snad promine když si nad Leskorou zapláču, nelíbí se jí u mě na ZR a v podstatě živoří. S vinnou révou je to snadnější jsou odrůdy které obráží i s násadou... celý příspěvek >
Meruňky 2024, 9.5.2024 Obsahuje fotku
Pinkcot.
Meruňky 2024, 9.5.2024 Obsahuje fotku
Tady poslední plod Vehardy spadl dnes. To na Pinkcotu ještě jedna meruňka drží a zvětšuje se, asi se chce se mnou rozloučit... jak mi napsal PzP není to sorta pro Poděbrady a za poslední roky lze za úspěch považovat to, že vůbec vykvete, takže půjde... celý příspěvek >
Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 26.4.2024 Obsahuje fotku
A Veharda Petře? Tady vydržela hodně, než přišel likvidační mráz -4 st. Marek.
Meruňky 2024, 21.4.2024
Myslím krátkodobě.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika