|
Příspěvky uživatele - 167.77
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hnojení plodové zeleniny, 30.4.2013 Dobrý den, mám otázečku, jak často hnojíte papriky, rajčata, slepičincem? Myslím tím, do jaké možné doby, aby plody nebyly plné dusičňanů? Děkuji Bela |  | Čím hnojit papriky a rajčata na plody, 15.4.2013 Aha děkuji, a prosím Vás, co je to ta nekroza? Nám totiž občas spíše ke konci sezony rajčata flekatí, takové hnědé skrvny, myslela jsem na tu plíseň..a nevíte proč rajčata u stopky větsinou nedozrají, jsou spíše zelená? Děkuji |  |
|  | Čím hnojit papriky a rajčata na plody, 14.4.2013 Dobrý den, zajímalo by mě, čím hnojíte rajčata a papriky na množství plodů. Já při sázení dávám hnůj a během růstu občas zaleju slepičinci..Ale draslík a fosfor, které plody potřebují asi ve slepičincích není..Používám jen bio, žádná zbytečná... celý příspěvek > |  | Rajčata + papriky + okurky ve skleníku, 14.4.2013 Rajčat a přece nesmí zmoknout-nesmí na ně pršet, jinak dostanou plíseň..tak je lepší je pěstovat ve foliovníku, či skleníku.. |  | Řez letní jabloně po zimě, 12.4.2013 Ano tak to udělám a zamažu, mám takový šedý krém na stomky..a ty 2 větve přímo pod tím terminálem střihnu na to 1 vnější očko/nebo je to moc?/ a tu třetí poslední ustřihnu úplně..a ty 2 malé pahýlky zkusím střihnout na 1 očko, protože se mi zdají... celý příspěvek > |  | Řez letní jabloně po zimě, 12.4.2013 Ani jsem to nějak nepostřehla, že je už tak silný, po každé zimě, se doláme nebo ho srny ožerou..lini se polámal a letos zas ho něco sežralo..Před zimou jsem tam měla takový kolík a uvázala jsem to, ale asi málo..takže mi radíte úplně ho seřezat /na... celý příspěvek > |  | Řez hrušně konference, 12.4.2013 No jo vám se to řekne, když už to umíte... já se to učím a bojím se toho..tak to mám nechat tak??? Ležím v knížkách a houby je mi to platné, přijdu ke stromku a ted nevím... co můžu, co né..ostříhat? Jak se to mám naučit, neznáte nějakou dobrou,... celý příspěvek > |  | Řez letní jabloně po zimě, 12.4.2013 Hm, děkuji za radu, myslela jsem, že bych zkusila ten šikmý "pokračovatel" terminálu, vyvázat a pokusit se ho srovnat..Nebo to nemá cenu, myslíte si, že když ho úplně odstřihnu, že vyraší nějaký "budoucí" terminál?
Nebo mě ještě napadlo ty delší... celý příspěvek > |  | Řez hrušně konference, 12.4.2013 děkuji za rady, budu se snažit... Mám tady ještě prosbu o řez letní jabloně Piros.ta je zas pokousaná od zvěře a polámaná..můžete mi pomoct i s ní, mnohokrát děkuji
|  | Řez hrušně konference, 11.4.2013  2.FOTO |  |
|  | Řez hrušně konference, 11.4.2013  Dobrý den, poradí mi někdo, jak ostříhat hrušeň Konference, je sázená r. 2011 na jaře. Děkuji B
|  | Řez letní jabloně po zimě, 11.4.2013  2.foto |  | Řez letní jabloně po zimě, 11.4.2013  Prosím zkušeného zahradkáře, který by mi poradil, jak ošetřit tuto letní jabloň PIROS, je sázená na jaře r. 2011. Je okousaná zvěří a polámaná..nevím, jak dál. Prosím pomote, děkuji moc B |  | Typy třešní, 3.3.2013 Dobrý den, prosím ráda bych věděla jaký rozdíl je mezi třešní srdcovkou a chrupkou? Ráda bych si pořídila třešeň do Beskyd asi 600 m.n.m.? Pořídila bych si 2 asi nějaké ranné, abych se vyhla červům..Děkuji za rady |  | Už postřik na kadeřavost?, 25.2.2013 Dobrý den, prosím o radu, mám brosvoň teprve 3.rokem, krásně se zazelenala..ale chytla určitě tu kadeřavost, takže jsem na podzim postříkala kuprikolem..a na jaře se chystám taky, a ráda bych věděla, jestli můžu opět kuprikolem..děkuji Bela |  |
 |
|
|
|