|
Příspěvky uživatele - 234.248
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nemoc ryngle - zkroucené listy, 7.5.2024 u nás se takto projevuje Vlnovník višňový. J |  | Jablon OPAL, 25.4.2024 pro KUKY, na uvedeném webu jsem kupoval 4x OPAL na M9 a měl jsem krásný červený jablka... již přeroubováno na Opal. Jirka Poděbrady |  |
|  | Probírka meruněk, 15.4.2024 Hezký den, jen dotaz zkušenějším. Budete nyní probírat meruňky, nebo počkáte, po ohlášeném ochlazení? Mám velkou násadu na Leskoře, Bergeronu, Leale i Tsunami... některé plody již 3,5 cm. Obecné doporučení je max. 1 měsíc po odkvětu, plod 2 cm.... celý příspěvek > |  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 23.3.2024 Hezký den,
předem děkuji Petře z Pardubic. Můj email: jimpo1@seznam.cz Jirka Poděbrady. V září mě dozrávala pouze Farbaly, tak uvidíme. |  | Mráz ve vegetačním období v roce 2024, 21.3.2024 Hezký den pane Petře, všiml jsem si, že máte kontakt na prodejce Farhialu. Mohu poprosit o jeho zaslání? V případě Vašeho souhlasu zašlu email. Děkuji Jirka, Poděbrady |  | Odrůda meruňky pro začátečníka, 18.9.2023 Leskora OK |  | Opál, 25.10.2022 nedoporučuji tuto cestu... u tohoto prodejce jsem si předem telefonicky ověřoval dostupnost a pravost odrůdy Opal... objednal jsem podzim 2020 a koupil jaro 2021 4 x na M9 a letos jsem nechal pro kontrolu jednu sazenici zaplodit... v září jsem měl... celý příspěvek > |  | Nemoc švestky, 15.10.2022 u mě to většinou dělá Hálčivec višňový, Sulka z jara. J. |  | Jakou švestku vybrat?, 3.10.2022 z Vašeho výběru je u mne největší univerzál Č.Rodná... šárku má a je v poho.Není extrémě sladká jako Toptaste. Jde od pecky, zraje 2/2 srpen. Není náročná na řez.
Valjevka... chuťová loterie, Stanley... taková horší Č.Rodná, Wangeheimova..5... celý příspěvek > |  | Švestky 2022, 4.9.2022 se vším naprosto souhlasím, jen ta odlučitelnost od pecky Toptaste u mě nefunguje.JzP |  |
|  | Gabrovská se Bulharům povedla, 30.8.2022 ...co lokalita, to názor Gabrovská u nás nic moc, ale Č.Rodná top každý rok. O Hanitě zbytečno diskutovat. JzP |  | Č. lepotica a Katinka, 11.8.2022 ...Č.Rodná určitě stojí za zkoušku. U mě je s Toptaste nejlepší odrůdou. Č. Raná je spíše doplněk a povede se jednou za pár let. |  | Č. lepotica a Katinka, 9.8.2022 Čačanská Lepotica je u mě ve všech ohledech skvělá odrůda, až na jeden a tím je chuť. Nepěstuji slivoně na slivovici a proto nemohu posoudit její vhodnost k tomuto účelu. A v chuti ji válcují nyní poslední Tegery a začínající Hanita. Jirka PDY |  | Herman, 13.7.2022 Herman... je první, je dobrá, tak se dá něco přehlédnout. Z mé zkušenosti přeplozuje, monilie, padá okamžitě při dozrání, ale jak jsem psal... je první. Když se budu rozhodovat pro červencovou slivoň, počkám cca.10 dní na Katinku. Jirka PDY |  | Nejranější odrůdy meruněk II, 28.6.2022 Hezký večer, je úplně jedno, co měli ve Spomyšli za odrůdy zrající s Leskorou, protože ve Spomyšli, odrůdy neprodávají. Tam prodávají jabloně, hrušně, třešně, meruňky a když se zadaří tak i broskvoně(teda pokud nepošlou vrbu..ta má podobné listy.)... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|