Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rastové svetlá pre sadeničky, vzdialenosť, PPFD, DLI, 4.2.2025
Kupodivu jsem s růstovými žárovkami (červenomodré) neudělal žádné velké terno. Už několik let používám na rajčata i papriky běžné (o to lacinější) LED žárovky Elmos, dříve 20, nyní 19 W, denní bílá, tedy 6500°K. 2450 lm. To důležité je vzdálenost od... celý příspěvek >
Paprika Rodrigo, 4.2.2025 Obsahuje fotku
Hezky vám vzešly. Potěšil jste mne: taky mi to vychází tak mezi 6 - 10 dny. Dřív jsem srovnával s rajčaty, a to se nedá. Vysel jsem už i papriky, určené do zahrady. 2.2. Odolnější odrůdy Slovanus, Amy, Slávy a Slovakia. Ale už některá po... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 2.2.2025
Dobrá, je to Tvoje rozhodnutí. Ale mé Starty a Bejbina a další tyčková rostou i v 7,5litrových plasťácích. A rodí. Kdybych to neměl tak daleko do Brna, přijel bych si pro něj.  Milan
Rajčata 2025, 2.2.2025
Takže takhle jsi to myslel? Jaký ale je mezi nimi rozdíl? Nejsem totiž jediný, kdo obojí chápe více-méně jako stejné věci. Materiál? Tvar? Velikost? Milan
Rajčata 2025, 1.2.2025
Občas říkám kontejnerům květináče. Pro mne jsou to synonyma. Milan
Marhulky kvitnutie jar 2025🍑, 1.2.2025
Už jsem se lekl, že je to otázka na mne. Ale zase jsem si rychle oddechl. Není nic, co by mi bylo vzdálenějšího než meruňky. Ty mám zakázané. Milan HP
Rajčata 2025, 31.1.2025
A v čem teda na obrázku je? Trochu Ti nerozumím. Jako že je převislý? Milan
Rajčata 2025, 30.1.2025
No to je vono! Na dospělce molic vysavač a na vajíčka a larvy líh. Vidíš, to mě nikdy nenapadlo. Díky za nápad. Ovšem musím říct, že nějakou invazi molic na rajčata, ale ani na papriky, jsem na zahradě nezažil. Košťáloviny jsou jejich doména.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 30.1.2025
Tak mu dej 7,5l nádobu. U mne v tom žijou tyčkáče celou sezónu. Loni jsem se je ani nenamáhal podložit jinými, většími kontejnery s dalšími 7 litry směsi. A ten rozdíl ve velikosti kontejneru není nijak závratný. Možná nedá 500 plodů, ale to není to... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 30.1.2025
Miloši, já mám trochu jinou zkušenost s balkóny. Samozřejmě, že jsou tady asi jiné podmínky než u Tebe. Svilušky jsem nachytal doma, podobně jako mšice. U oken, kterými větrám. Ta stabilní teplota jim velmi svědčila a já je objevil pozdě.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 30.1.2025
To zní zajímavě. Rusák drsňák. Proč si myslíš, že Bajaja nebude prosperovat? Koukal jsem na něj a vypadá to, že je na takovéhle pěstování přímo určen. Že Ty ho potřebuješ zrušit a hledáš omluvu? (Prosím Tě, tohle ber jako fórek.) Milan
Rajčata 2025, 29.1.2025
Appleberry Red, které jsem jako jediné měl, je dobrá 8 (stupnice 0 - 10). Odolnost proti plísni velmi dobrá. Chuťově se podobá Gardenberry, která ale není odolná. Je to typické cherry, takže dorůstá i 3m. Odolnost proti praskání je slušná na cherry.... celý příspěvek >
Rajčata 2025, 29.1.2025
Pokud je budeš mít na podlaze balkónu, prospívá jim, když jsou izolované od podlahy balkónu. Jak v chladu, tak v horku. Stačí 3 cm, možná i míň, polystyrénu. Plánuješ je nějak přikrývat? Milan 
Špičaté zelí, 27.1.2025
Ale Waltře, je výborné, absolutně si nestěžuju. Naopak. To slovo "mdlejší" jsem zvolil blbě, mělo být "malinko méně výrazné" oproti Murdocu. Ale gurmánské hody třeba oproti jarnímu salátu. A zvadlé nebylo vůbec. Netřeba ho promačkávat, salát byl eňo... celý příspěvek >
Špičaté zelí, 27.1.2025
Miloši, ani ve snu mne nenapadlo, že bys pochyboval o mé chuti. Je mi jasné, že když dva koupí "totéž", ale v jiném obchodě a je to zelenina, málokdy to bývá totéž. No ale teprve když jsem zelí začal pěstovat, zjistil jsem, že mezi nimi jsou... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika