Příspěvky uživatele - 208.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2025, 10.3.2025
No vida, pak že to nejde. A bez umělého světla, že? Ty ho ale chceš hlavně na řízky, co si pamatuju. Blahopřeju. Milan
Nevzešel česnek, 10.3.2025
Tak už leze. Zatím sporadicky, ale přece. Snad se jich většina chytla ještě před mrazy. Milan HP
Rajčata 2025, 10.3.2025
Jsou takoví akurátní. Kdy tak plánuješ je přesadit? Jojo, rajče je krásná kytka už s květy a pak s plody. Milan
Přesně moje zkušenost. I s tou mrkví - včera "sklizená" byla krásně šťavnatá. Už začíná druhý rok. Pórek je pořád ještě chuťově ok. Milan HP
Nezapomeňte, že moje zahrada je v 570 mnm. Místní podmínky jsou různé. Zmrzlou zem poznám. Milan HP
Nevzešel česnek, 9.3.2025
PP, myslím si, že v tom hraje důležitější roli čas, než jak hluboko klesne teplota. Protože letos byly i denní teploty pod nulou po několik po sobě jdoucích dní. Přiznám se ovšem, že nevím přesně, jaké tam nahoře byly minimální noční teploty, ale víc... celý příspěvek >
Celý víkend bylo přes den hezky teploučko, takže ledová velryba ve VVZ je celkem vyřešená. Prostě jsem ji rozmlátil, takže teď k ní může teplý vzduch i přímé slunce. No a předpověď počasí se totálně změnila, žádné noční mrazy už nemají přijít, takže... celý příspěvek >
No ten česnek je v jiném záhonu, ten je "vyvýšený" jen nepatrně. V podstatě je jeho povrch v úrovni půdy, ale z jižní strany je malinko vyvýšený kameny. Spíš jen vyrovnaný sklon. Ale i tam přes ty kameny mohl lépe promrznout. Možná proto česnek... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 8.3.2025 Obsahuje fotku
Přesně tak. Jen mne mrzí, že k tomu člověk musí dojít vlastní zkušeností. Tohle žádný odborník nikde neproklamuje. Ale zase ne tak moc mrzí. Ten můj VVZ je neobvykle vysoký, cca 70 cm půdy nad úrovní země. Manželky požadavek. Stěny jsou z poměrně... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 8.3.2025
Ani dnes ani známka. Jen v jahodách, které byly pod netkankou vlastně celou zimu, dva česneky lezou. Ze 30. Vysazené 30.11. Ve vyvýšeném záhonu je obrovské ledové jádro. Takže výsevy se odkládají na neurčito. Milan HP
Předpěstování košťálovin, 7.3.2025
Podpořím to teoreticky, i když riskuji opět nesouhlas. Zelí potřebuje minimální teplotu půdy 4,5°C. Pro významnější růst pak 7 a víc. S těmi nočními mrazy, které mají přijít, dá se s takovou teplotou počítat? I třeba pod netkankou? Není to o přežití,... celý příspěvek >
Tam taky. Milan
Jeden z ekonomických zákonů říká, že člověk potřebuje vždy o cca 20% víc než má. Peněz i prostoru. Osobně ten zákon potvrzuji, ale jen o prostoru. Doma na haraburdí, na okně na sazenice, na zahradě na pěstování. Ale vždycky to dopadne tak, že se to... celý příspěvek >
Nevzešel česnek, 6.3.2025
To zní hrozivě. Tady u nás na severu napadlo docela slušně sněhu, který roztával postupně. Takže je to všechno docela nacucané. I když teď už delší dobu žádná vláha, která by stála za řeč. Milan HP
Počasí 2025, 6.3.2025
Mnohem spíš "nebo". Ale to je na jiné fórum. Milan HP
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika